Bilder från UK

UK betyder mycket skoj och många minnen. På den här sidan hittar du bilder från de senaste årens UK. Varsågod och ta del av stämningarna!

Bilder från UK 2024

Vad händer under UK 2024? Ta del av stämningar och människor från senaste UK. Bilderna är tagna av Emelie Wikblad.

Fyra unga män i 20-års ålder spelar elgitarr, bas, piano och sjunger. Sångtexten syns på en vit skärm i bakgrunden. Två tonåringar böjer sig över ett bord. En tredje sträcker upp händerna och jublar. En ung kvinna med randig skjorta läser ett programblad. Programbladet täcker ansiktet. En kvinna med blont hår och svart rock håller en jack russel terrier i famnen och ler mot kameran. De står på en vintrig allé. Ungdomar står, sitter och dansar i ett auditorium. Tre kvinnor i olika åldrar och en man sitter i varsin fåtölj bredvid varandra på en scen. Unga människor samlas i ett auditorium och det blir fullsatt. En ung kvinna håller upp en mörkblå skjorta. Två andra står på sidan om och tittar. Två unga kvinnor fungerar som programledare. En biskop talar i mikrofon framför en skärm med texten solidaritet, dialog, fred. Unga sitter och står i ett auditorium och sjunger med i en sång. Två präster i en medeltida stenkyrka. En man och en ung kvinna håller händerna uppsträckta och ser mycket glada ut. Ungdomar dansar i ett auditorium. Med ryggen mot fotografen står en kvinna i randig klänning som leder dansen. Ungdomar dansar i ett auditorium. Fyra ungdomar står bredvid varandra framför en skärm som visar en sångtext. Ungdomar och några vuxna samlad till ett gemensamt gruppfoto i ett auditorium. Alla ser in i kameran. Tre personer sitter vid ett bord som en panel. En man har en dator, i mitten siter en ung kvinna, en annan man talar i mikrofon. Ungdomar sitter i ett audotorium. Längst bak står några ungdomar. Alla sjunger och är glada. En ung man spelar banjo och skrattar åt sig själv. En ung man med glasögon och lockigt hår spelar elgitarr. Bakom syns en stor vit skärm med en sångtext.

Bilder från UK 2023

Hurudan var fiilisen på UK 2023? Det ser du på bilderna som alla är tagna av Sabina Lumivirta, Säpinä Photography

Ung kvinna och unga man står framför en filmduk. På duken syns ordet "Tillsammans". Kvinnan talar i mikrofon. En ung man spelar gitarr och sjunger i mikrofon. Tre tonårsflickor står bredvid och sjunger i mikrofon. Ungdomar i ett auditorium applåderar på teckenspråk. Två tonåringar visar tummarna upp. Tre ungdomar sitter vid ett bord och leder ett möte. Ungdomar sitter vid ett bord och skrattar. En hand håller i en penna och skriver på en orange lapp. Ungdomar köar med sifferkort för att lägga en röstsedel i en låda. Ungdomar sitter i ett auditorium och håller upp sifferkort. Ungdomar sitter i ett auditorium och håller upp sifferkort. Ungdomar sitter i ett auditorium och håller upp sifferkort. Ung kvinna med lång fläta och vit polotröja talar från talarstol. Ung kvinna med stickad mönstrad tröja och munskydd står i talarstol. Tonårspojke med svart munktröja talar från talarstol. Ung man med röd kragskjorta och mustasch talar från talarstol. Ung kvinna med tjock grön halsduk talar från talarstol. Tonårsflicka med långt brunt hår talar i talarstol. Ung mörkhyad man med afrofrisyr och röd munktröja talar från talarstol. Tonårsflicka med kort lockigt hår och glasögon talar från talarstol. Tonårsflicka med axellångt brunt hår och svart tröja talar från talarstol. Tonårspojke med lila munktröja talar från talarstol. Ung man i mörk keps och ljus munktröja talar från talarstol. Ung kvinna med mörkt långt hår och mörkblå munktröja talar från talarstol. Ung kvinna med långt mörkt hår och svart tröja talar från talarstol. Ung man iförd solhatt, hawaijskjorta och blomstergirland talar från talarstol. Ung man med glasögon och lila skjorta talar från talarstol. Ung kvinna med glasögon, axellångt hår och ljus tröja talar från talarstol. Tonårsflicka med ljust hår och ljus tröja talar från talarstol. Tonårsflicka med lockigt går och ljus skjorta talar från talarstol. Ung man med glasögon, skägg och ljusblå blus talar från talarstolen. Sex unga militärtjänstgörare poserar bland träd. Biskop talar i mikrofon framför en skärmduk med texten "Tillsammans" och "UK 2023". Man med glasögon, skägg och grön munktröja talar i mikrofon framför en skärmduk. Två tonårspojkar i mörka munktröjor sjunger i mikrofon på en scen och har show. Fem ungdomar framför en sketch på scen. En av ungdomarna ligger på golvet. Ung man spelar saxofon på scen. Ung kvinna med långt hår, ljus skjorta och jeans läser en dikt i mikrofon på en scen. Tonårsflicka med kort lockigt hår, ljus skjorta och jeans dansar på scen och sjunger i mikrofon. Tonårspojke med långt hår och blå skjorta spelar på flygel. Ungdomar och vuxna i ett auditorium klappar i händerna åt ett program. Ungdomar håller om varandra och dansar kring en scen. Ungdomar dansar omkring med händerna på varandras axlar. En flicka kommer emot och gör high five. En ungdom står och talar i en talarstol. Flera ungdomar står och väntar på sin tur. Två glada unga kvinnor sitter på en trappa och håller upp varsitt sifferkort.

Bilder från UK 2022

Hurudan var fiilisen på UK 2022? Det ser du på bilderna som alla är tagna av Sabina Lumivirta, Säpinä Photography

Präst står framme i en medeltida kyrka i mittgången och talar till församlingen. Ung kvinna med långt lockigt hår, grön skjorta och svarta byxor sjunger i mikrofon vid en pelare i en medeltida stenkyrka. Människor går mot altaret i en medeltida stenkyrka. Ett stort krusifix hänger från taket. Präster delar ut nattvard och unga tar emot. Två unga kvinnor sitter på en låg scenkant. En talar i mikrofon. Ett band spelar på scen. En ung kvinna sjunger i mikrofonen, en ung man spelar elpiano ich en annan elbas. En hand lägger en rosa röstsedel i en plastlåda. Tre unga sitter vid ett bord på en scen och leder ett möte. En ung man talar i mikrofon. En man sitter bredvid med en dator. En ung kvinna med kort lockigt hår, glasögon och munskydd sitter vid svart laptop. En ung man står bredvid och böjer sig ner för att läsa vad som skrivs. En man visar något på en dator för några unga. Ung kvinna sitter bakom ett bord och delar ut sifferkort till ungdomar. Biskop talar i mikrofon från talarstol. Unga sitter i ett auditorium och lyssnar till ett tal. Två tonårsflickor står i talarstol. Den ena talar i mikrofon. Ung kvinna med ljus skjorta talar i mikrofon från en talarstol. Unk kvinna med långt brunt hår och röd skjorta talar i mikrofon från en talarstol. Ungdomar i ett auditorium håller upp sifferkort. Ungdomar i ett auditorium håller upp sifferkort. Man i glasögon och mörk kostym talar i mikrofon från en talarstol. Ung man med skägg, glasögon, mörk keps och gul blus sitter vid ett bord. Kvinna i randig skjorta, glasögon och ljust hår håller leende upp en halväten chokladkyss. Unk kvinna stickar. Lätt mörkhyad kvinna i rosa tunika talar i mikrofon. Ungdomar lyssnar glatt i ett auditorium. Ung kvinna med långt lockigt hår sitter vid ett bord och diskuterar. Tonårsflickor står på rad och applåderar. Tonårsflicka med rött hår, glasögon och jeanshalare sitter på stol och spelar gitarr. Kvinna i färggrann tunika, glasögon och hästsvans står och applåderar. En ungdom talar i mikrofon i talarstol. Flera unga väntar på sin tur. Tonårsflicka talar i mikrofon i talarstol. Ungdomar sitter på golvet och kelar med ett spädbarn.
Tillbaka till toppen