Ungdomens Kyrkodagar 2020 hålls på Lärkkulla 23-26.1. 

Ungdomens kyrkodagar (UK) är en påverkningskanal för dig som vill påverka hur kyrkan och samhället ska se ut i framtiden. Din församling kan sända dig som ombud till UK som en representant för de unga på din ort. För att komma med ska du vara konfirmerad och mellan 15 och 30 år.

Mer om vad UK är

Vad händer nu?

UK 2019 är över men arbetet fortsätter och vi blickar framåt mot UK2020

  • Planeringsgruppen Axel Kaaro, Jakob Nylund och Jamika Sandbäck planerar UK2020 tillsammans med personal från KCSA och Lärkkulla. KCSA administrerar förberedelserna.
  • På Första sidans högra kant hittar du UK på Fb, Youtube och Yle. Dessutom hittar du bilder som mediateamet tagit under fliken BILDER/2019.

Nedan hittar du en kort PR-film som gjorts inför UK2020. Den kommer att visas vid olika tillfällen de kommande månaderna och du får också gärna visa den för ungdomar, kolleger och andra intresserade.

PR-film inför UK2020.

Temasångstävling

Tack för bidragen till UK 2019! Det vinnande bidraget Berättelser fungerade som temasång för UK 2019 och kommer säkert att sjungas också på kommande UK!

Läs mera om reglerna

Visste du att ...

... bland andra samhällspåverkare Mark Levengood och biskop emeritus Björn Vikström varit delegater på UK?

  Bildresultat för björn vikström Bildresultat för mark levengood

Fria förmågors kväll

På lördag kväll ordnar vi i regel Fria förmågors kväll. Hitta gärna på något som du gör ensam eller i grupp med någon som du uppträder med.