Hyppää sisältöön

Kirkon viestintä

Kirkon viestintä palvelee seurakuntia ja mediaa.

Kirkon viestintä

Kirkon viestintä välittää ajankohtaista tietoa kirkosta, hoitaa kirkon valtakunnallista viestintää, kampanjoita ja suhteita mediaan. Kirkon viestintä tukee kirkollista ja uskonnollista vuoropuhelua kirkossa ja yhteiskunnassa luterilaisen arvopohjan mukaisesti ja pitää uskoa, kristillisiä ja kirkollisia näkökohtia esillä mediassa. 

Tapahtumat

Poiminnot

 • Evl.fi-uudistusprojekti etenee – Vuoden 2022 aikana ei vielä muutoksia ylläpitäjien työhön 

  Evl.fi:n ja Evl Plussan uudistusaikataulu ei vaikuta nykyisen Evl.fi:n ja Evl Plussan päivittäjien työhön vielä vuoden 2022 aikana. Ylläpitäjät voivat jatkaa työtään entiseen tapaan koko vuoden.

 • Evl.fi:n uudistusprojekti on alkanut

  Evl.fi-verkkopalvelun uudistusprojekti on aloitettu tänä syksynä Kirkon viestinnässä. Evl.fi ja Evl Plus uudistetaan Wordpress-julkaisujärjestelmälle. Seurakuntien Lukkari-sivustot puolestaan pysyvät nykyisellä Liferay-julkaisujärjestelmällä.

 • Kirkon henkilöstökoulutustarjonta vuodelle 2022 on julkaistu

  Työelämässä tarvitaan ovia auki osaamisen kehittämiseen, ylläpitämiseen ja uusien osaamisten hankkimiseen. Ilman jatkuvaa kouluttautumista osaaminen jää auttamatta jälkeen siitä, mitä työn kehittäminen edellyttäisi. Parhaimmillaan koulutuksen antama uusi osaaminen antaa energiaa muutokseen myös seurakunnassa.

 • Maistiaisia Koulutuskeskuksen vuoden 2022 koulutuksista

  Kirkon koulutuskeskus tarjoaa vuonna 2022 niin uutuuksia kuin aiemmilta vuosilta tuttuja koulutuksia.

 • Kirkko mukana kansallisessa AuroraAI-tekoälyohjelmassa

  AuroraAI on valtiovarainministeriön koordinoima kansallinen tekoälyohjelma, jossa kirkko on mukana.  AuroraAI:n tavoitteena on ihmislähtöinen toimintamalli, jossa tekoäly auttaa kansalaisia ja yrityksiä hyödyntämään palveluita oikea-aikaisesti ja eettisesti.