Tapahtumia ja koulutusta

Tulevat Seppopäivät ovat viikolla 44 ti-to seuraavilla seuduilla:

  • 2019 Jyväskylän alue
  • 2020 Rovaniemi/Kittilä
  • 2021 Espoon hiippakunta

Partiotyön koulutukset 

Tervetuloa partiotyöhön: Partiotyön koulutuksia uusitaan vuosina 2017-2019. Tervetuloa partiotyöhön -koulutusta tullaan pilotoimaan vuonna 2019. Koulutus on suunnattu niille seurakuntien työntekijöille, jotka toimivat seppoina tai partiotyön yhdyshenkilöinä tai joiden työhön kuuluu muuten partioyhteistyötä, Koulutuksessa saa perustiedot partiotoiminnasta, sen sisällöistä ja rakenteista sekä kirkon ja partion yhteisen työn perusteista. 

Seppokoulutus ja seppomestarikoulutus: Partiotyön erityiskoulutuksen moduulit uudistuvat vuonna 2018 ja niiden laajuus tulee olemaan 5 op. Seuraava seppokoulutus (seurakuntien partiotyöntekijän koulutus, 5 op) järjestetään vuosina 2018-2019. Sen lähijaksot ovat 1.-4.10.2019 ja 9.-11.12.2019 Hämeenlinnassa.

Seppokoulutus antaa valmiuksia syventää toimintaa seurakunnan partiotyöntekijänä ja kehittää seurakunnan ja partion yhteistyötä erityisesti uskontokasvatuksen alueella. Kurssi soveltuu kaikille niille työntekijöille, joilla on jo perustiedot partiosta ja seurakunnan ja partion yhteisestä työstä (esim. Tervetuloa partiotyöhön -koulutuksesta tai muuten saadut).

Ilmoittautuminen Kirkon koulutuskalenterin kautta

Lisätietoja: katri.vappula(at)evl.fi

Seppomestarikoulutus (hiippakuntien partiotyön koulutus, 5 op) järjestetään tarvittaessa yhdessä seppokoulutuksen kanssa samoina ajankohtina. Seppomestarikoulutus on mahdollista järjestää myös muuna ajankohtajana yksilöllisesti räätälöitynä koulutuksena.

Päivitetty