Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2030

Nuorten tulevaisuusseminaari täyttää 20 vuotta

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2030 on tapahtuma, jossa nuoret keskustelevat ajankohtaisista teemoista kirkossa sekä siitä, millaisessa kirkossa haluavat toimia myös tulevaisuudessa. Seminaariin kutsutaan kaksi konfirmoitua nuorta edustajaa jokaisesta seurakunnasta ja kristillisestä järjestöstä. Ainakin toisen nuoren toivotaan olevan alle 18-vuotias.

Edustajat voidaan nimetä esimerkiksi Nuorten vaikuttajaryhmän jäsenistä tai muista aktiivisista nuorista. Seminaariin kutsutaan mukaan myös kirkollisia päättäjiä keskustelemaan nuorten kanssa kirkon nykytilasta ja tulevaisuudesta.

Seminaarin järjestävät Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI, Lasten ja nuorten keskus sekä Kirkkohallituksen Jumalanpalvelus ja kasvatus -yksikkö. Seminaarin valmistelusta ja toteutuksesta vastaa eri puolilta Suomea koottu nuorten suunnitteluryhmä.

Vuoden 2024 Nuorten tulevaisuusseminaari järjestetään 5. -7. 4.2024 Tampereella AitO -toimintakeskuksessa.

Hinta nuorelle täysihoidolla on 75 €/hlö (29.2.2024 asti) ja 90 €/hlö (17.3.2024 saakka). Hienoa olisi, jos seurakunta/järjestö maksaisi nuoret ja vastaisi heidän osallistumiskuluistaan. Myös seurakunnan työntekijät ja luottamushenkilöt ovat tervetulleita tapahtumaan koko viikonlopuksi tai vaikka yhdeksi päiväksi, myös heille on omaa ohjelmaa, osallistumismaksu heille 188 €/hlö/vlo tai 55 €/hlö/pv (sis. lounas+päiväkahvi). Seminaarissa kokoontuu lauantaina myös Nuorten vaikuttajien taustajoukot-työntekijäverkosto. Heille osallistumismaksu on 70 euroa sisältäen lounaan, päiväkahvin ja päivällisen.

Ilmoittautuminen tapahtuu Lyyti-järjestelmän kautta. Mikäli ilmoittautumisajan päätyttyä on vielä vapaita paikkoja, on seurakunnasta mahdollista lähettää enemmän kuin kaksi edustajaa. Nämä paikat jaamme tasaisesti niiden seurakuntien kesken, joista varaehdustajia on ilmoitettu. Ilmoitattehan siis jo ilmoittautumisaikana mahdolliset varaedustajat. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään, onko nuori seurakunnan varsinainen edustaja vai varaedustaja. Ilmoittautumaan pääsee tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/Nuorten_tulevaisuusseminaari_Kirkko_2030_6380

Seminaarikuvia vuoden 2023 tapahtumasta nähtävissä Instagramissa tunnisteella #kirkko2030

Lue lisää tulevaisuusseminaarista.

Lue lisää tulevaisuusseminaarista

Nuorten tulevaisuusseminaari
Takaisin sivun alkuun