Hyppää sisältöön

Mikkelin hiippakunnan opiskelijoiden KiTOS-päivät

Mikkelin hiippakunnan KiTOS-seminaari 2020 pidetään 27.-28.10.2020 Lankaniemen leirikeskuksessa Mäntyharjulla. Seminaari alkaa tiistaina klo 11.00 ja päättyy keskiviikkona klo 16.00. Leirikeskuksen tiedot löydät https://www.mantyharjunseurakunta.fi

Ilmoittaudu seminaariin sähköpostilla senja.makela@evl.fi . Seminaarin ohjelma lähetetään ilmoittautuneille sähköpostissa. Ilmoita samalla, minkä alan opiskelija olet (oppilaitos) sekä mahdolliset ruoka-ainerajoitukset.

Lisätietoja antaa hiippakuntasihteeri Eriikka Jankko (eriikka.jankko@evl.fi)

KiTOS –seminaari 27.-28.10.2020

Lankaniemen leirikeskus, Syvälahdentie 12, Mäntyharju

Tahdomme hiippakunnassamme jatkuvasti kehittää seurakuntaharjoittelua ja siksi kutsumme kaikki Mikkelin hiippakunnan seurakunnissa harjoitelleet/harjoitteluun menevät KiTOS-seminaariin.

Seminaari on tarkoitettu vuonna 2020 hiippakuntamme seurakunnissa työssäoppimisjaksonsa tai seurakuntaharjoittelunsa suorittaville kirkon alan opiskelijoille. Päivä on erityisen tärkeä sinulle, jos olet suuntautumassa seurakuntatyöhön.

Seminaari on osallistujille maksuton. Kirkko korvaa matkakulusi julkisten kulkuneuvojen taksojen mukaan. Lankaniemen leirikeskus sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Mäntyharjun rautatieasemalta. Tarvittaessa junalla tulijoita noudetaan asemalta.

Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät majoitukseen. Jos sinulla on terveydellisiä ruoka-ainerajoitteita tai muita kysymyksiä, ota yhteyttä toimistosihteeri Senja Mäkelään senja.makela@evl.fi tai hiippakuntasihteeri Eriikka Jankkoon, eriikka.jankko@evl.fi. Ilmoita ehdottomasti myös mahdollisesta esteestä.   

KiTOS-seminaarin kanssasi jakavat dekaani Marko Marttila, hiippakuntasihteerit Ulla-Maija Harju, Eriikka Jankko, Ari Tähkäpää ja Timo Vikman.

Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

 

 

 

 

 

Päivitetty