Hyppää sisältöön

Mikkelin hiippakunnan opiskelijoiden KiTOS-päivät

Mikkelin hiippakunnan KiTOS-seminaari 2022 pidetään 2.-3.11.2022 Lankaniemen leirikeskuksessa Mäntyharjulla. Seminaari alkaa keskiviikkona klo 11.00 ja päättyy torstaina klo 16.00. Leirikeskuksen tiedot löydät https://www.mantyharjunseurakunta.fi

Ilmoittaudu seminaariin 3.10. mennessä sähköpostilla senja.makela@evl.fi tai kotisivujemme kalenteriosiosta KiTOS - Kirkon työhön opiskelevien seminaari, Mäntyharju | Mikkelin hiippakunta. Ilmoita samalla, minkä alan opiskelija olet (oppilaitos), kuka toimi harjoittelusi ohjaajana sekä mahdolliset ruoka-ainerajoitukset.

Lisätietoja antaa hiippakuntasihteeri Eriikka Jankko (eriikka.jankko@evl.fi)

KiTOS –seminaari 2.-3.11.2022

Lankaniemen leirikeskus, Syvälahdentie 12, Mäntyharju

Tahdomme hiippakunnassamme jatkuvasti kehittää seurakuntaharjoittelua ja siksi kutsumme kaikki Mikkelin hiippakunnan seurakunnissa harjoitelleet/harjoitteluun menevät KiTOS-seminaariin.

Seminaari on tarkoitettu vuonna 2022 hiippakuntamme seurakunnissa työssäoppimisjaksonsa tai seurakuntaharjoittelunsa suorittaville kirkon alan opiskelijoille. Päivä on erityisen tärkeä sinulle, jos olet suuntautumassa seurakuntatyöhön.

Seminaari on osallistujille maksuton. Kirkko korvaa matkakulusi julkisten kulkuneuvojen taksojen mukaan. Lankaniemen leirikeskus sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Mäntyharjun rautatieasemalta. Tarvittaessa junalla tulijoita noudetaan asemalta.

Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät majoitukseen. Jos sinulla on terveydellisiä ruoka-ainerajoitteita tai muita kysymyksiä, ota yhteyttä toimistosihteeri Senja Mäkelään senja.makela@evl.fi tai hiippakuntasihteeri Eriikka Jankkoon, eriikka.jankko@evl.fiIlmoita ehdottomasti myös mahdollisesta esteestä.   

Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Päivitetty