Hyppää sisältöön

KiTOS – Kirkon työhön opiskelevien seminaari

Kirkon alan opiskelija, kutsumme sinut Kirkon työhön opiskelevien seminaariin eli KiTOS-päivään pohtimaan, millainen kirkko on työpaikkana ja voisiko kirkko olla sinulle tuleva työnantaja.

  • Tee työtä, jolla on tarkoitus
  • Minun työntekijäidentiteettini
  • Seurakuntatyön ihanne ja todellisuus
  • Mitä kirkon työssä odotetaan?

Olet opiskelemassa kirkon ammattiin ja seurakuntaharjoittelu tai työpaikalla tapahtuvan oppiminen on sinulla jo ehkä suoritettu tai ainakin hyvin ajankohtainen asia. Saatat olla jo hyvinkin perehtynyt kirkon työhön vapaaehtoistoiminnan ja seurakunnan nuorten toiminnan kautta – tai katsot asioita vielä tuorein silmin.

KiTOS-päivässä eli Kirkon työhön opiskelevien seminaarissa tarkoituksena on kuulla seurakuntaharjoittelun tai työpaikalla tapahtuvan oppimisen sinussa herättämiä ajatuksia, keskustella kirkosta työpaikkana ja visioida mihin suuntaan kirkon työ on kehittymässä. KiTOS on sinulle ilmainen. Samalla se on kirkollisen koulutuspolun alku, jossa voit pohtia seurakuntaa mahdollisena tulevana työpaikkana yhdessä muiden kirkon tehtäviin opiskelevien kanssa.

Mukaan kutsutaan teologian, diakonian, nuorisotyön, varhaiskasvatuksen ja kirkkomusiikin opiskelijoita. Kaikki muutkin kirkon alalle opiskelevat ovat tervetulleita! KiTOS-päivään osallistutaan yleensä sinä vuonna, jolloin harjoittelu tai työpaikalla tapahtuva oppiminen suoritetaan. KiTOS voi myös ajoittua keskelle näihin aikoihin.

KiTOS-päivään osallistutaan pääsääntöisesti siinä hiippakunnassa, jonka seurakunnassa opiskelija on toiminut. Valitse vasemmasta palstasta hiippakunta saadaksesi lisätietoja.

Sivun lyhytyosoite: www.kitos.fi

KiTOS-logo.
Päivitetty