Hyppää sisältöön

Lapuan hiippakunnan opiskelijoiden KiTOS-päivä

Täältä löydät tiedon KiTOS-päivistä Lapuan hiippakunnan opiskelijoille.

Aika:
KiTOS 2020: 9.–10.11.2020 HUOM! Aika muuttunut!
​​​​​​​KiTOS 2021: 12.–13.4.2021

Paikka: Haapaniemen hiippakuntakartano (linkki), Haapaniementie 50, 63100 Kuortane

Ilmoittaudu:
KiTOS 2020: ma 28.9.2020 mennessä tästä (linkki)
​​​​​​​​​​​​​KiTOS 2021: ilmoittautuminen avautuu myöhemmin​​​​​​​

Voit kysyä lisätietoa Lapuan hiippakunnan KiTOS-yhteyshenkilöltä:
​​​​​​​Jaakko Antila (jaakko.antila@evl.fi)

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi vuoden 2020 KiTOS-seminaari on siirretty huhtikuulta marraskuulle (9.-10. marraskuuta 2020). Toteutus on poikkeuksellisesti Teamsin välityksellä.

Tervehdys!

Jos opiskelet kirkon työhön ja seurakuntaharjoit­telu on jo suoritettu tai ainakin hyvin ajankoh­tainen asia, tämä viesti koskee juuri sinua.

Kutsumme sinut KiTOS-päiville pohtimaan, mitä on kirkon työ tänään ja huomenna ja mikä voisi kenties olla sinun paikkasi tässä yhteisessä työssä. KiTOS-päivillä on tilaa työstää harjoittelun herättämiä ajatuksia, miettiä kutsumusta ja käsitellä kirkon työn käytännön kysymyksiä. Piispa ja muut tuomiokapitulin työntekijät ovat mukana virittämässä pohdintoja ja keskustelemassa oman työkokemuksensa pohjalta.

KiTOS-seminaari on moniammatillinen, eli siihen kutsutaan kaikki hiippakunnassa kasvatuksen, diakonian, teologian, kirkkomusiikin ja seurakuntapalvelualan harjoittelun suorittaneet tai opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Seminaariin osallistuminen on maksutonta, ja hiippakunta korvaa myös matkakulusi julkisten kulkuneuvojen taksojen mukaisesti. Osallistumisesta annetaan todistus.

Ehkäpä siis näemme KiTOS-päivillä – lämpimästi tervetuloa!

Lapuan tuomiokapitulin väki

Päivitetty