Espoon hiippakunnan opiskelijoiden KiTOS-päivä

Espoon hiippakunnassa järjestetään vuosittain kaksi KiTOS (Kirkon Työhön Opiskelevien Seminaari) seminaaripäivää hiippakuntamme seurakunnissa työssäoppimijaksonsa tai seurakuntaharjoittelunsa suorittaville kirkon alan opiskelijalle.

Seminaaripäivä on pyritty ajoittamaan niin, että se sijoittuu harjoitteluaikaikkunan sisään. Päivän aikana tullaan käsittelemään kirkon työhön hakeutumista, kutsumusta ja muita kysymyksiä jotka liittyvät kirkon hengelliseen työhön. Unohtamatta työssäoppismisjakson herättämiä pohdintoja. Päivään on kutsuttu ja siihen osallistuu korkea-asteen kirkon alan opiskelijoita ja Espoon hiippakunnan tuomiokapitulin henkilökuntaa.

Keväällä 2019 työssäoppimisjaksonsa/harjoittelunsa suorittavien KiTOS päivä on torstai 4.4.2019 klo 9.00-16.00 Kauniaisten kirkolla. Syksyllä 2019 työssäoppimisjaksonsa/harjoittelunsa suorittavien KiTOS päivä on maanantai 21.10.2019 klo 9.00-15.00 Alppilan kirkolla (yhteistyössä Helsingin hiippakunnan kanssa). Olet tervetullut jos olet jo suorittanut harjoittelusi, harjoittelujaksosi on vielä kesken tai olet vasta menossa harjoittelujaksolle.

Voit kysyä lisätietoa Espoon hiippakunnan KiTOS-yhteyshenkilöltä:

Mika Nurmi (mika.nurmi@evl.fi)

Päivitetty