Hyppää sisältöön

Espoon hiippakunnan opiskelijoiden KiTOS-päivä

Espoon hiippakunnassa järjestetään vuosittain kaksi KiTOS (Kirkon Työhön Opiskelevien Seminaari) seminaaripäivää hiippakuntamme seurakunnissa työssäoppimijaksonsa tai seurakuntaharjoittelunsa suorittaville kirkon alan opiskelijalle.

Seminaaripäivä on pyritty ajoittamaan niin, että se sijoittuu harjoitteluaikaikkunan sisään. Päivän aikana tullaan käsittelemään kirkon työhön hakeutumista, kutsumusta ja muita kysymyksiä jotka liittyvät kirkon hengelliseen työhön. Unohtamatta työssäoppismisjakson herättämiä pohdintoja. Päivään on kutsuttu ja siihen osallistuu korkea-asteen kirkon alan opiskelijoita ja Espoon hiippakunnan tuomiokapitulin henkilökuntaa.

Keväällä 2019 työssäoppimisjaksonsa/harjoittelunsa suorittavien KiTOS päivä on tiistai 7.4.2020 klo 9.00-16.00 Espoon hiippakunnan tuomiokapitulissa. Syksyllä 2020 työssäoppimisjaksonsa/harjoittelunsa suorittavien KiTOS päivä on tiistai 20.10.2020 klo 9.00-16.00 yhteistyössä Helsingin hiippakunnan kanssa (paikka varmistuu myöhemmin). Olet tervetullut jos olet jo suorittanut harjoittelusi, harjoittelujaksosi on vielä kesken tai olet vasta menossa harjoittelujaksolle.

Teologian opiskelija HUOM! Ilmoittautuminen soveltuvuusarviointiin ja KiTOS -seminaariin tältä sivulta.

Voit kysyä lisätietoa Espoon hiippakunnan KiTOS-yhteyshenkilöltä:

Mika Nurmi (mika.nurmi@evl.fi)

Espoon hiippakunnan KiTOS -sivut ja aikataulut.

Päivitetty