Hyppää sisältöön

Näin ilmoittaudut koulutukseen

Hiippakuntien, Kirkon koulutuskeskuksen sekä muiden Kirkkohallituksen yksikköjen koulutukset

Hiippakuntien, Kirkon koulutuskeskuksen sekä muiden Kirkkohallituksen yksikköjen koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenterissa olevan linkin kautta.

  • Koulutuksiin ilmoittaudutaan 31.10. mennessä koulutuskohtaisesti sähköisellä lomakkeella, joka avautuu koulutustiedoissa linkillä. Poikkeuksia voi olla, jolloin toimitaan koulutustiedoissa olevan ohjeen mukaan.
  • Ennen ilmoittautumista työntekijän on keskusteltava koulutukseen osallistumisesta esimiehensä kanssa. Tällöin varmistetaan, että koulutus on seurakunnan koulutustarpeiden mukainen, ja että se voidaan sisällyttää seurakunnan henkilöstön vuotuiseen kehittämissuunnitelmaan. Ellei seurakunnassa ole toisin sovittu, työntekijä huolehtii itse ilmoittautumisesta.
  • Koulutuksen toteuttaja vahvistaa myöhemmin, ketkä pääsevät suunniteltuun koulutukseen.
  • Myös muita ilmoittautumisjärjestelmiä voi olla käytössä.

Kirkon koulutuskeskuksen järjestämät pastoraalitutkinnon opintokokonaisuudet

  • Pastoraalitutkinnon suorittaja ilmoittautuu erillisellä sähköisellä lomakkeella, joka löytyy koulutuskohtaisesti. Lomake lähetetään Kirkon koulutuskeskukseen 31.10. mennessä.
  • Yhdellä lomakkeella voi ilmoittautua kaikkiin toivomiinsa opintokokonaisuuksiin. Mikäli opintokokonaisuus on tarkoitus sisällyttää seurakunnan koulutussuunnitelmaan, siitä on neuvoteltava esimiehen kanssa.

Muut koulutuksen toteuttajat

Muiden koulutusten toteuttajat koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenterissa kunkin koulutustilaisuuden kohdalla annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutusten sisällöistä, järjestelyistä ja ilmoittautumisesta saa koulutuksen toteuttajalta. Koulutuksen toteuttajan yhteystiedot löytyvät koulutuskalenterista ao. koulutuksen kohdasta Ilmoittautuminen tai Tiedustelut.

 

Päivitetty