Hyppää sisältöön

Kirkon kasvatuksen päivät

Kirkon kasvatuksen päivä 2021 verkossa!

Kirkon kasvatuksen päivä verkossa 13.1.2021

Hyvät kollegat ja Kirkon kasvatuksen päivien ystävät,

Kun käynnistimme Kirkon kasvatuksen päivien 2021 ohjelmahaun viime keväänä, elimme siinä toivossa, että Covid19-pandemia olisi tapahtumaamme mennessä selätetty ja siihen liittyvät rajoitukset purettu. Osittain näin tapahtuikin, mutta kuluvan syksyn aikana virustartunnat ovat taas lisääntyneet. 

Meille on tärkeintä sekä osallistujien että ohjelman tuottajien turvallisuus. Pitkän harkinnan jälkeen olemme päätyneet siirtämään kolmipäiväiset Kirkon kasvatuksen päivät vuodella eteenpäin. 

Järjestämme kuitenkin Kirkon kasvatuksen päivän verkossa keskiviikkona 13.1.2021, hyödyntäen saatuja ohjelmaehdotuksia ja erilaisia verkkoalustoja. Pystymme tarjoamaan monipuolisen kattauksen ajankohtaista ohjelmaa myös yhden päivän aikana, johon Sinä olet tervetullut liittymään mukaan.

Päivän mittaisen virtuaalitapahtuman hinta on 60 euroa. Tällä osallistumishinnalla pystymme varmistamaan laadukkaan etätoteutuksen ja monipuolisen ohjelman. Luvassa on useita ohjelmalinjoja varhaiskasvatuksesta nuorisotyöhön ja perheiden hyvinvointiin, joten valinnanvaraa riittää kuten ennenkin.

Ilmoittautumisen ja tarkemmat ohjelmatiedot & lisätiedot tapahtumasta tiedotamme lähiviikkojen aikana - pysy siis kanavalla!

Terveisin, 

Kirkon kasvatuksen päivien päätyöryhmä & Kirkon kasvatus ja perheasiat -yksikön väki


Lisätietoa:

Ota yhteyttä

asiantuntija
Toiminnallinen osasto
Kasvatus ja perheasiat
Eteläranta 8
00130 Helsinki
Päivitetty