Suomalaiset maailmalla

Kirkon ulkosuomalaistyö tavoittaa maailmalla asuvia ja matkustavia suomalaisia. Täällä on tietoa ulkosuomalaistyön tekijöistä ja yhteistyötahoista.

Tapahtumat

Lisää tapahtumia

Poiminnot

  • Stipendihaku Lissaboniin kesäkurssille sananvapauteen ja populismiin liittyen

    Euroopan kirkkojen konferenssin ihmisoikeuksia käsittelevä työryhmä järjestää 17.-20.6.2019 kesäkoulun Lissabonissa teemalla ”Freedom of Expression and Populism”. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Portugalin kristillisten kirkkojen neuvoston kanssa.

  • Stipendihaku saksan kielen kurssille Wittenbergiin

    Baijerin maakirkon alainen Martin-Luther-Bund järjestää saksan kielen kurssin 16.7-10.8.2019 Wittenbergissä. Kurssin ohjelma koostuu oppitunneista ja harjoituksista aamu- ja iltapäivisin (lauantait opetuksesta vapaata). Joinakin iltoina on yhteistä ohjelmaa ja sunnuntait ovat retkipäiviä (sis. jumalanpalveluksen).

  • Stuerttihaku CWME:n kokoukseen 15.-22.5.2019, Helsinki

    Kirkkojen maailmanneuvoston (KMN) Maailmanlähetyksen ja evankelioinnin komissio (CWME) järjestää kokouksen Helsingissä, kulttuurikeskus Sofiassa toukokuussa. Kokouksessa on mukana n. 50 osallistujaa eri kirkoista ympäri maailmaa ja kokoukseen haetaan nyt kahta (2) stuerttia avustamaan erilaisissa käytännön tehtävissä.

Lisää poimintoja