Sielunhoito työpaikoilla

Tukena työpaikoilla

Voit tavata papin työpaikallasi, ostoskeskuksen vilinässä tai kahvilassa. Kirkko haluaa olla siellä, missä ihmiset ovat.

Työpaikkapapit

Jotkut työyhteisöt tekevät yhteistyötä seurakunnan kanssa siten, että nimetty työpaikkapappi vierailee niissä säännöllisesti. Hän on työntekijöiden tukena arkityössä, kuormittavissa tilanteissa ja kriiseissä. Työpaikkapapin kanssa voi keskustella luottamuksellisesti. Hän tarjoaa työnohjausta ja toimii myös konsulttina työyhteisön kysymyksissä.  Työpaikkapapin tehtävänä on tukea työntekijän jaksamista ja työkykyä.

Lisätietoa: evl.fi/plus

Suomen Merimieskirkko

Asuessasi tai vieraillessasi ulkomailla olet ehkä törmännyt Merimieskirkkoon? Suomen Merimieskirkko toimii ulkomailla asuvien ja liikkuvien suomalaisten parissa ja tekee kansainvälistä merenkulkijatyötä Suomen satamissa. Merimieskirkot tarjoavat yhteisön, johon kuulua. Kirkossa toimii usein kahvila, jossa on tarjolla tuttuja leivonnaisia, kuten pullaa. Siellä voi lukea lehtiä ja osallistua monenlaiseen toimintaan. Kirkolla toimii erilaisia kerhoja, siellä järjestetään koulutuksia,  juhlia ja tapahtumia. Lisää tietoa löydät tästä:  https://merimieskirkko.fi/

Takaisin sivun alkuun