Hyppää sisältöön

Yö kirkossa

24 h -haaste seurakuntien kouluikäisille: viettäkää Yö kirkossa teille parhaiten sopivana viikonloppuna esim. marraskuussa!

Yötä kirkossa voi toteuttaa monella eri tavalla. Teema, tekstit ja aktiviteetit voidaan valita paikallisesti, samoin osallistujien ikähaitaria voi kohdentaa.

Yhteisiä elementtejä ovat kirkkotilaan ja sen ympäristöön tutustuminen ja seuraavan päivän jumalanpalveluksen valmistelu. 

Syksyn 2020 Yö kirkossa - sähköinen virikemateriaali on julkaistu - löydät sen tämän sivun lopun liitetiedostolistauksesta. Toivomme, että virikemateriaalista on apua suunnitteluanne varten! 

Vuosittainen teema-aineisto siinä liittyy lapsen oikeuksiin ja viikonloppuun 20.-22.11.2020. Vuonna 2021 teema-aineisto ja viestintäkampanja tuotetaan Pyhäinpäivän viikonloppuun 6.-8.11.2021.

 

 

Yö kirkossa! -haastattelut kuunneltavissa

Radio Dein Kirsi Rostamon haastattelemat vieraat kertovat eri näkökulmia Yö kirkossa! -tempauksesta. 

Haastattelut ovat nyt kuunneltavissa Radio dein sivuilla 

Yö kirkossa! haasteesta on 6.5 laajempi artikkeli Radio Dein kotisivuilla, seurakuntalainen.fi uurtisportaalissa sekä Kristityt Yhdessä ry:n jäsenlehdessä.

 


 

Ilmoita seurakuntasi mukaan!

Voit ilmoittaa seurakuntanne mukaan vuodelle 2020 tällä lomakkeella - lisäämme paikan sen jälkeen alla olevalle kartalle.

Haastakaa myös joku toinen seurakunta Yöhön kirkossa teidän kanssanne samaan aikaan. Sopikaa, miten olette yhteyksissä toisiinne ennen tapahtumaa ja illan aikana.


 


 

Sähköinen virikemateriaali 2020

Päivitetty