Hyppää sisältöön

Seurakuntien osallisuustyöntekijöiden verkosto

Avoin keskusteluforum kaikille, joita nuorten osallisuuden ja vaikuttamisen vahvistaminen kirkossa kiinnostaa. Verkostotapaamiset (3-4 krt / vuosi) tapahtuvat pääsääntöisesti Teams-alustalla. Kerran vuodessa pyritään yksi kokous järjestämään livenä. Verkostotapaamisessa keskustellaan nuorten vaikuttajaryhmistä, LAVA:sta ja muista nuorten osallisuuden vaikuttamiseen liittyvistä asioista. Verkosto on myös oiva vertaistuen paikka, jossa vaihdetaan ideoita, kuulumisia, huolia ja haasteita, jotka liittyvät nuorten osallisuuteen ja vaikuttamiseen niin paikallisella, hiippakunnallisella kuin koko kirkon tasolla. Verkostotapaamiset järjestetään yhteistyössä Lasten ja nuorten keskus ry:n kanssa.

Seurakuntien osallisuustyön verkostotapaamiset neljä kertaa vuodessa Teams-alustalla. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse sirpa.syrja@evl.fi

 

Seuraava kokoontuminen järjestetään TIISTAINA 16.5.2023 KLO 13-14.30 TEAMS:ssa. 

Tuomme terveisiä maaliskuussa pidetyn NUORTEN TULEVAISUUSSEMINAARI KIRKKO2030 -tapahtuman työpajojen ja keskustelujen tuotoksista. Aikaa on myös osallistujien kysymyksille ja tarinoille mm. nuorten vaikuttajaryhmistä tai muista nuorten osallisuus ja vaikuttaminen -asioista.

Tapaamisessa mukana Johanna Nyman (LNK) ja Sirpa Syrjä (KH)

Tervetuloa mukaan!

Liity tästä

Jos et ole vielä mukana verkostossa, lähetä liittymispyyntö Sirpa Syrjälle (sirpa.syrja@evl.fi). Liitämme sinut teams-tiimin jäseneksi.

Päivitetty