Hyppää sisältöön

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko2030

järjestetään 24-26.3.2023 Toimintakeskus AitOssa Tampereella

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko2030 24-26.3.2023

 

Lisätieto

Nuorten tulevaisuusseminaari kirkko 2030 kokoaa yhteen seurakuntien nuoria, jotka ovat kiinnostuneita ja motivoituneita vaikuttamaan niin kotiseurakunnassa kuin ja koko kirkossa. Seminaarissa nuoret visioivat kirkon tulevaisuutta sekä saavat uusia virikkeitä, näkökulmia ja kavereita eri seurakunnista. Seminaari tukee myös paikallisseurakuntien nuorten vaikuttajaryhmien toimintaa.

Kutsumme seminaariin kaksi nuorta edustajaa kaikista seurakunnista. Nuorten tulee olla konfirmoituja ja toivomme, että ainakin toinen heistä olisi alle 18-vuotias. Pidäthän huolta, että myös teidän seurakunnastanne on nuoret edustajat mukana seminaarissa.

Kirkon tulevaisuusvaliokunnan jäseniä, kirkolliskokousedustajia, Kirkkohallituksen ja Lasten ja nuorten keskuksen johtajia sekä piispa Teemu Laajasalo ovat keskustelemassa ja visioimassa yhdessä nuorten kanssa.

Viikonloppuleiri täysihoidolla 70€/nuori.  Hienoa olisi, jos seurakuntanne neuvosto tai valtuusto lähettäisi nuoret ja vastaisi heidän osallistumiskuluistaan. Myös seurakunnan työntekijät ja luottamushenkilöt ovat tervetulleita tapahtumaan koko viikonlopuksi tai vaikka yhdeksi päiväksi, myös heille on omaa ohjelmaa. Osallistumismaksu 155€ /vlo tai 50€/pv. Ilmoittautuminen seminaariin avautuu tammikuussa 2023.

Seuraa tiedotusta #kirkko2030 sekä LNK:n ja KH:n jumalanpalvelus ja kasvatus yksikön sivuilta.

lue lisää: nuortentulevaisuusseminaari.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Päivitetty