Hyppää sisältöön

Sekasin-chat - Yhteinen työ verkossa

Tällä sivulla kerrotaan erityisesti miten kirkko on mukana Sekasin kollektiivissa ja mitä mahdollisuuksia seurakunnan työntekijöillä ja vapaaehtoisilla on olla mukana nuoret laajasti tavoittavassa Sekasin chatissa.

Nuorten hätä on suuri 

Kirkko lähtee keväällä 2021 aiempaa suuremmalla roolilla mukaan Sekasin-chatiin 

Monet nuoret ovat löytäneet Sekasin-chatin keskusteluavun, mutta valitettavasti vain joka viides avun tarvitsija pystytään kohtaamaan. Siksi kutsumme sinua mukaan kouluttautumaan Sekasin-chatin päivystäjäksi

Ovet on auki, lähde mukaan!  

Kaikille avoin infotilaisuus koulutuksista järjestettiin 23.3. klo 11-12 Teamsissa. Tallenteen kanssa on ollut haasteita, mutta lisäämme sen näille sivuille kun ongelmat on saatu selvitettyä

Koulutuksen ajankohtia.
Ti 6.4 16-19
 

Ma 12.4 klo 9-12 

Ma 19.4 klo 13-1 

Ti 27.4 klo 16-19 

Ke 5.5 klo 13-16 

Koulutuksiin voi jo ilmoittautua: https://link.webropolsurveys.com/S/E033DFD9388A5E2E  

Lisätietoa:

Sekasin-webinaarit kirkon ammattilaisille / Kevät 2021 

Koulutukset on sovittu yhdessä Kirkon kasvatus ja perheasiat - yksikön kanssa. Tarkoitus on, että mahdollisimman moni kirkon ammattilainen voisi auttaa nuoria koronakriisin aikana ja myöhemmin. Koulutus ja toiminta on suunnattu teille, jotka ette tee etsivää työtä Netti-Saapasta tai toimi Kirkon keskusteluavussa.

 Jatkossa tarjoamme myös seurakuntalaisille/vapaaehtoisille koulutusta, mutta  hetkellä koulutukset on suunnattu ainoastaan työntekijöille. 

Nuoret ovat löytäneet Sekasin- chatin hyvin.  Apua kuitenkin tarvitaan enemmän kuin koskaan , ja kirkko haluaa auttaa siellä, missä apua eniten tarvitaan. Toimimme osana Sekasin Kollektiivia. 

Mikäli webinaarin ajankohtaa ei näy ilmoittautumisvalikossa, se on jo täynnä. Sekasin-koulutukseen kuuluu webinaarin lisäksi itseopiskelumateriaalia Moodle-alustalla. 
 

Ohjeet itseopiskelumateriaalin käyttöön ja webinaariin liittymiseen lähetetään sinulle sähköpostitse ilmoittauduttuasi (HUOM! Tarkista roskapostikansio).  Lisätiedot koulutuksista: 
pihla.aaltonen@sekasin.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä. 

Lisätietoja kirkon puolelta sirpa.syrja@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja mikko.makela@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä. 

Vertaistukea tarjoavat jo pitkään päivystäneet Meri-Porin seurakunnan Terhi Räty terhi.raty@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Helsingin seurakuntayhtymän Sanna Parkkinen sanna.l.parkkinen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessäYhteistyössä Lasten ja Nuorten Keskus ry kanssa. 

  

Sekasin-chatin koulutukseen kuuluu osallistuminen 3 tunnin webinaariin sekä itseopiskelumateriaali Moodle-alustalla. Webinaareja on tarjolla päivä- ja ilta-aikoinahuhti- ja toukokuussa. Webinaari-ilmoittautumisen kuittausviestissä saat ohjeet Moodle-materiaalin eli Sekasin-Materiaalipankin käyttöön. Materiaalipankista kannattaa lukea Sekasin-peruskoulutuksen osiot 1-4 - mielellään jo ennen webinaaria, jos mahdollista. Osio 5 käydään tiivistetysti läpi webinaarissa. Materiaalipankki tarjoaa tämän lisäksi paljon lisämateriaalia päivystystyön tueksi ja se säilyy käytössäsi koko Sekasin-urasi ajan. 

  

  Lisätietoja: sekasin.fi

Päivitetty