Hyppää sisältöön

 

Puhujat

​​​​​​    Hanna Kivisalo

Hanna Kivisalo on seinäjokinen teologi, opettaja ja kirjoittaja, jonka Sekunnit ja tunnit -blogilla on somessa yli 50 000 seuraajaa. Hänet tunnetaan armollisista kirjoituksistaan ja kyvystään tulkita kristillistä traditiota nykykielelle.

 

​​​​​​    Markku Mantila

Markku Mantila on Ilkka-Yhtymän vastaava päätoimittaja sekä romaanikirjailija. Hän on työskennellyt viestinnän tehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla ja siirtyi nykyiseen tehtäväänsä Naton strategisen viestinnän osaamiskeskuksen yksikönpäällikön tehtävistä.

 

​​​​​​    Markku Orsila

Markku Orsila on perheneuvoja, pappi, työn-
ohjaaja, työyhteisökonsultti, kirkolliskokous-
edustaja ja huvikseen kirjoittelija. Hänen edellisistä Viestintäpäivistään on n. 20 vuotta aikaa, jolloin jo kyseltiin kuka näkee oleellisen ja miten lujaa pitää huutaa tullakseen kuulluksi.

 

​​​​​​    Liisa Toivonen

Liisa Toivonen on seurakuntavaalikampanjan projektipäällikkö, Kirkkopalvelujen viestintäpäällikkö ja pappi. Hän on ollut luomassa vuoden 2022 seurakuntavaali-
kampanjaa ja syttyy itse oivaltavasta ja iskevästä viestinnästä.

 

​​​​​​    Taru Tujunen

Taru Tujunen on tehnyt pitkän uran suomalaisen politiikan ytimessä. Viime vuodet työssään muutostoimisto Ellun Kanojen toimitusjohtajana hän on työskennellyt laaja-alaisesti suomalaisen yrityselämän ja yritysjohdon tukena ja apuna.

 


Juontajat

​​​​​​    Mikael Tammilehto

Mikael Tammilehto on Seinäjoen seurakunnan pappi, joka aloitti työuransa freelance-toimittajana ja tiedottajana. Seinäjoella hänen työnkuvaansa kuuluu viestinnän lisäksi erityismessut, kuten esim. uusi, yhteisöllinen Ilta Lakeudelle -messu.

 

​​​​​​    Elina Vaittinen

Elina Vaittinen on eteläpohjalaissyntyinen toimittaja-tuottaja ja pappi, jonka harrastuksia ovat verbaaliakrobatia, kuntosalitreenit ja laulaminen. Hän on myös suomen kielen maisteri ja on suhaillut työuransa aikana niin lehti-, radio- kuin televisiotyönkin parissa.

Päivitetty