Hyppää sisältöön

 Logga: Telefonlur Telefon

Ring 0400 22 11 90,
vi har öppet alla dagar klockan 20-23

Oberoende av dag så pratar någon gärna med dig en stund. Samtalsavgiften är vanlig lokal- eller mobilsamtalsavgift.

Våga ta kontakt

Logga; Brev med @-teckenNätjouren

Har du lättare att skriva? Kontakta oss via nätjouren och du får ett svar inom 1-2 dygn. 
Hjärtligt välkommen att skriva till oss

Logga:pratbubbla Chatten 


Chatten är i regel öppen varje helgfri måndag - onsdag klockan 19-21. Du är välkommen att kontakta vår telefonjour om chatten är stängd. Telefonjouren är öppen varje dag klockan 20-23. Tfn. 0400 22 11 90. Du är också välkommen att kontakta vår nätjour. Den svarar inom 1-2 dagar.
 

En logga med text Chatten

Längtar du efter någonting, du vet kanske inte vad? Önskar du en förändring i ditt liv eller behöver du bara få säga högt det du just nu tänker på. 

Vi lyssnar och finns för dig. Du får berätta om det som du tycker är jobbigt eller det som gjort dig glad. Eller så kan du prata om sådant som ingen annan lyssnar på. Alla som svarar har tystnadsplikt och du får vara anonym. 

 

”Jag möttes av en vänlig människa. Det var inte frågan om någon form av terapi men jag fick berätta min berättelse. Det kändes bra.”

 

För dig, i förtroende

Kyrkans samtalstjänst lyssnar om du behöver prata. Den svenska telefonjouren är öppen varje dag klockan 20-23 på nummer 0400 22 11 90. Chatten är i regel öppen varje helgfri måndag – onsdag klockan 19-21. Nätmeddelanden kan du skriva när som helst. Du får vara anonym. De som jourar har tystnadsplikt.

Vill du tala med någon ansikte mot ansikte? Ta kontakt med den lokala församlingens diakon/präst/ungdomsarbetsledare.