Hyppää sisältöön

Tietoa Liity kirkkoon -palvelun toiminnasta

Tunnistautuneen liittyjän tiedot tulevat lomakkeelle väestötietojärjestelmästä. Lomakkeen tiedot välittyvät sähköisesti kirkon jäsentietojärjestelmään. Tunnistautumattoman liittyjän tiedot käsitellään Kirkkohallituksessa manuaalisesti ja lähetetään turvasähköpostilla siihen seurakuntaan, johon henkilö liittyy. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisina. Tietoja käsittelevät vain ne, jotka niitä työssään tarvitsevat, ja joita sitoo salassapitovelvollisuus.

Lomake toimii yleisimmillä selaimilla ja eri päätelaitteilla. Palvelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tietoturvaan. Lomake on aktiivisena 60 minuuttia, jonka jälkeen syötetyt tiedot katoavat.

Lokitiedot ja tilastointi

Käyttäjän tiedoista tallentuvat selaimen ja ip-osoitteen tiedot teknisten ongelmien ja väärinkäytösten selvittämiseksi. Sovelluksen lokiin tallentuu liittyjän henkilötiedot. Palautelomakkeesta tallentuvat selaimen ja ip-osoitteen tiedot.

Muita tapoja liittyä kirkkoon

Voit myös tulostaa lomakkeenLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja lähettää sen täytettynä kotikuntasi seurakuntaan. Kirkkoon voi liittyä myös käymällä kotikunnan seurakunnassa ja täyttämällä tiedot paikan päällä.