Kirkon mediapankin käyttöehdot

Mediapankin käyttö on sallittua, kun hyväksyt nämä käyttöehdot.  Mediapankin käyttö ei ole sallittua, mikäli et hyväksy ehtoja. 

Kirkon kuvapankin kuvia saa käyttää hyvän tavan mukaisesti Suomen ev.lut. kirkkoon ja sen  toimintaan liittyvän viestinnän yhteydessä, esimerkiksi esitteissä, nettisivuilla ja julkaisuissa.  

Joissakin kuvissa on rajoituksia käytön suhteen, joten tarkista kuvan tiedot ennen käyttöä. Tiedot ovat näkyvissä kuvan esikatselun yhteydessä. Rajoitukset voivat koskea esimerkiksi käyttöä sosiaalisessa mediassa. Kuvan lataaminen ei vaikuta tekijänoikeuksiin. 

Kuvien käyttö on maksutonta. Taloudelliseen hyötymistarkoitukseen kuvia ei kuitenkaan saa käyttää ilman eri sopimusta. Kuvan lähde on ilmoitettava vakiintuneen tavan mukaisesti (esim. kuvaajan nimi/ Kirkon kuvapankki). 

Julkaisut sisältävät kirkon tutkimuksia, esitteitä, strategioita, ohjeita, vuosikertomuksia, mietintöjä, kehittämisasiakirjoja ja lehtiä. Suurimman osan niistä voit ladata veloituksetta ja osan voit tilata painettuna toimituskulujen hinnalla. Maksullisten painotuotteiden hinnat löytyvät julkaisutiedoista. 

Nuotit sisältävät ns. proprium-musiikkia, eli kirkkovuoden pyhiin eri kokoonpanoille tehtyjä tilausteoksia. Kustakin teoksesta on mukana pieni esimerkkisivu. Sivustolta pääsee myös tekemään nuottitilauksen Sulasolin nettikauppaan. 

Takaisin sivun alkuun