Hyppää sisältöön

Keittiöhenkilökunnan ympäristökoulutus

Keittiöhenkilökunnalle on tarjolla runsaasti ympäristökoulutusta. Sitä voi järjestää myös yhteistyössä esimerkiksi Marttojen, ruoka-alan oppilaitosten, kansalaisopistojen tai muiden seurakuntien kanssa.

Esimerkkejä koulutuksista:

  • Ammattilaisen kädenjälki
  • ympäristöosaava 
  • kasvisruokakurssi 
  • hankintaosaaminen 
  • ilmastoystävällinen ruokakoulutus 
  • kierrättäminen ja jätehuolto 
  • energiatehokas työskentely (esim. milloin astianpesukone tai kylmä- ja lämmin kalusto buffetlinjastossa kytketään päälle, lämpölaitteiden tehokas käyttö ja niiden jälkilämmön hyödyntäminen)

Toimenpide

Seurakunta lähettää keittiötyöntekijöitään ympäristökoulutuksiin.

Pisteet: 1 piste/kurssi/hlö, enintään 5 pistettä.

Lisätietoja

Ammattilaisen kädenjälkiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

YmpäristöosaavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ilmastokestävä kasvisruokaLinkki avautuu uudessa välilehdessä