Kirkon työmarkkinalaitoksen järjestämä koulutus

Vuoden 2019 koulutuksia

 

Työelämätaitojen verkkovalmennus

Tulevaisuuden työelämätaidot -verkkokoulutus on nyt avattu. Verkkokoulutus on avoinna kaikille kirkon työntekijöille ja viranhaltijoille 30.9.2021 saakka. Koulutus rahoitetaan Kirkon työelämä 2020 –ohjelmalla ja on siksi maksuton ainakin heille, jotka aloittavat koulutuksen syksyn 2019 aikana.

Verkkokoulutuksen johdantoluento pidettiin 30.9.2019. Johdantoluennon tallenne, diat ja linkki verkkokoulutuksen oppimisalustalle löytyvät kirkon työntekijöiden intrasta, eli uudesta Sakastista. Sakastin Työelämätaidot-sivujen kautta pääsee myös tutustumaan koulutuksen sisältöihin ja osallistumaan eri kokonaisuuksiin.

Kirteko -verkostotapaamiset

  • 10.10.2019, Meeting Park Forum Campus, Yrjönkatu 29 C, Helsinki

Verkostotapaamisen ohjelma. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Palvelussuhteen elinkaari

Koulutuksen aiheet: Virka- ja työsuhteen eroja ja rekrytoinnissa huomioon otettavia seikkoja, irtisanominen, yhteistoimintamenettely

Kenelle tarkoitettu: Seurakuntien talouspäälliköille, henkilöstöpäälliköille ja väliportaan esimiehille

Aika ja paikka: 13.11.2019, Seurakuntien talo, Näsilinnankatu 26, Tampere.  Ohjelma alkaa klo 9.30 ja päättyy klo 16.00

Kouluttaja: Lakimies Timo von Boehm

Hinta: Kurssimaksu 115 euroa, joka sisältää ruokailun ja kahvit sekä kurssimateriaalin

Koulutuksen ohjelma

Ilmoittautuminen: ilmoittaudu tästä, viimeinen ilmoittautumispäivä 30.10.2019

 

Yleiset ehdot koulutuksille
Koulutustilaisuudet ovat maksullisia, jollei toisin ole mainittu. Hinta sisältää yleensä tulokahvin, lounaan, iltapäiväkahvin ja kurssimateriaalin. Tilaisuudet alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 16.00, jollei toisin ole mainittu.
Koulutustilaisuuksiin voi osallistua vain ilmoittautumalla etukäteen. Joissain paikoissa on tilan vuoksi rajoitus osallistujamäärälle. Koulutukseen otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta, muutoin osallistumismaksu peritään.