Hyppää sisältöön

Saavu Kirkkoposti -podcast

Saavu Kirkkoposti on podcast saavutettavuudesta. Erityisessä keskiössä on näkövammaiset, näkövammaistyöntekijät ja kaikki, jotka ovat kiinnostuneet saavutettavuudesta. Podcastin toimittaa Tuomo Burman.

Jakso 1.

Listen to "Mikä Saavu Kirkkoposti on?" on Spreaker.

Tervetuloa kuuntelemaan Saavu Kirkkoposti -podcastin ensimmäistä jaksoa. Jaksossa esitellään Saavu Kirkkoposti podcastin toimittaja Tuomo Burman sekä Saavu Kirkkopostin tekstiversion toimittaja Tuula Paasivirta. Kirkkohallituksen saavutettavuuden ja vammaisuuden asiantuntija Katri Suhonen kertoo mikä on Saavu Kirkkoposti. Kuopion seurakuntien vammaistyöntekijä Anna-Sofia Olkkola tekee selkoa millaista on ollut diakoniatyö näin poikkeuskeväänä 2020. Hän antaa myös rohkaisun sanoja meille jokaiselle.

Jakso 2.

Listen to "Turun piispaehdokkaat kertovat, mitä saavutettavuus tarkoittaa heille." on Spreaker.

Podcastissa ovat vieraina Turun piispaehdokkaat Heikki Arikka, Kaisa Huhtala, Jouni Lehikoinen ja Mari Leppänen. Haastattelussa ehdokkaat vastasivat viiteen kysymykseen saavutattavuudesta.

Mistä on kyse?

Kirkkoposti on kirkon vanhin näkövammaisille henkilöille suunnattu julkaisu. Viime vuosi oli Kirkkoposti-lehden 69. vuosikerta. Tänä vuonna saavutettavuutta edistävä Kirkkoposti sai uuden nimen Saavu Kirkkoposti ja sen konsepti muuttui. Pistekirjoitetun ja äänilehden lisäksi valikoimaan tuli myös podcast.