Sana sinulle -hartauksien kirjoittajat 2017

Nuusa Parkkinen

Ihmeestä ja kummasta ammentava pappi Nälkämailta.

 

Heikki Hesso

Olen Keski-Porin seurakunnan varhaiskasvatuksen pastori Heikki Hesso. Hartauskirjoittajana olen noviisi. Minua kiinnostaa uskonto ilmiönä ja pyrin katselemaan  ympäristöäni avoimin mielin. Hengellisyys löytää monia erilaisia kanavia ihmiselämässä, uskon että loppujen lopuksi ihmiset puhuvat pohjimmiltaan usein samoista asioista, antamalla niille vain erilaisia nimityksiä. Kristillisen sanoman kyky puhutella joka ajassa olevaa ihmistä on sen vahvuus ja heikkous.

 

Freija Özcan

Freija Özcan on helsinkiläinen toimittaja, pappi ja monikulttuurisen perheen äiti, joka hakee vastauksia elämäntilanteisiin fantasiakirjallisuudesta, elokuvista ja Vanhan testamentin viisaudesta.

 

Juha Vähäsarja

Olen koulutukseltani nuorisonohjaaja, pappi ja työnohjaaja, työkseni Suomen Raamattuopiston rehtori, Elämä -lehden päätoimittaja ja Perussanoma Oy:n toimitusjohtaja. Mirjam-vaimoni kanssa on katseltu samoja (sielun)maisemia jo 41 vuotta, poikia meillä on viisi, kuten on myös pallon koko, jonka perässä juoksen aina kun mahdollista. Pelaan jalkapalloa ja sählyä kolme kertaa viikossa, GrIFK on seurani sekä KaSkU (Kauniaisten Seurakunnan Urheilijat) harrastukseni. Kohteena aina kun mahdollista Toscana ja Wien, seuranani elämäni nainen ja parhaat ystävät.

 

Katri Kuusikallio

Pappi, vaimo, kahden aikuisen lapsen äiti Järvenpäästä. Ikuinen opiskelija. Palannut lähetystyöstä Tansaniasta, kirjoittanut tarinoita sieltä ja pitäen edelleen yhteyttä sinne. Etsijä ja löytäjä, jonka hengellinen tie kulkenut esikoislestadiolaisuudesta perusluterilaiseksi ja fransiskaanisen kolmannen sääntökunnan jäseneksi. Harrastuksena tarinateatteri. ”Yhä uudelleen elämä osoittautuu paradoksaaliseksi ihmeeksi.”

 

Kimmo Saares

Kimmo Saares on kirkon ja median moniottelija, toimittaja ja pappi, jolla on intohimoinen suhde elämään ja sen haasteisiin. Sekalainen työura jossa niin kirkollista järjestökenttää kuin viestintäorganisaatioitakin, Yleisradiota ja seurakuntatyötä. Median lisäksi rakastaa taistelevaa diakoniaa. Lapsia kolme, vaimoja ja koiria kumpiakin yksi. Toimii kirkon tiedotuskeskuksen ohjelmapäällikkönä.

 

Hanna Paavilainen

Olen toimittaja, pappi, bloggaaja ja iloinen luterilainen veronmaksaja. Inspiroidun liikkumisesta ja tarinoista. Puolitoistametrisen varteni pituudelta keskityn uskossa ja elämässä vain pieniin asioihin. Loppu viimein kaikki on pientä.