Hyppää sisältöön
Kirkon tiedotearkisto

Kirkkoherra Harri Henttinen on vuoden liikuttava johtaja

Julkaistu 11.09.2019

Vesilahden kirkkoherra Harri Henttinen on valittu vuoden liikuttavaksi johtajaksi. Palkinto myönnetään vuosittain johtajalle, joka konkreettisilla toimillaan, esimerkillään ja kannanotoillaan edistää liikkumista ja liikuntaa niin omassa organisaatiossaan kuin yhteiskunnassa laajemmin. Palkinto luovutettiin Henttiselle johtajuussymposiumissa 11.9. Tampereella.

Valinnan perusteissa korostettiin, että Harri Henttinen on aktiivinen toimija, joka positiivisella elämänasenteellaan ja toimintatavallaan edistää matalan kynnyksen terveysliikuntaa. Hän ohjaa säännöllisiä jumpparyhmiä Vesilahdella ja myös koko kansan liikuntahetkiä muissa seurakunnissa. Ryhmien kautta on koottu eri-ikäisiä ihmisiä yhteen nauttimaan liikunnasta ja samalla nostettu liikunnan sekä kehollisuuden merkitystä ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Henttinen on toiminnallaan edistänyt myös erilaisuuden hyväksymistä ja suvaitsevaisuutta.

Vuoden johtaja liikunnan edistäjänä -palkinnon myöntää kolmihenkinen työryhmä, johon kuuluvat Liikkuva seurakunta toimintamallin puheenjohtaja, Tampereen yliopiston JOP-yksikön kehitysjohtaja ja Hämeen Liikunnan toiminnanjohtaja.

Palkinnon myöntämisen erityisiä perusteita ovat mm. konkreettiset toimet liikunnan edistämiseksi omassa johtajan tehtävässä, innovaatio työn ja liikunnan saralla, yhteisöllisyyden kasvattaminen liikunnan ja urheilun keinoin ja kansainvälinen ajattelu sekä uudistuvan johtajuuden osoittaminen henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:
Olli-Pekka Silfverhuth, Pirkkalan seurakunnan kirkkoherra, Liikkuva seurakunta, p. 0500 836 000, olli-pekka.silfverhuth@evl.fi
Harri Talonen, kehitysjohtaja, Tay, Jatkuvan oppimisen palvelut, p. 050 588 7663, harri.talonen@tuni.fi

Vesilahden seurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä