Hyppää sisältöön
Kirkon tiedotearkisto

Lastenkirkko.fi uudistuu entistä helppokäyttöisemmäksi

Julkaistu 04.04.2017

Lasten digitaalinen kirkonkylä Lastenkirkko.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä uudistuu entistä helppokäyttöisemmäksi. Lastenkirkossa Toimi, Tuuli, Toivo ja Taito johdattavat lapset toimimaan, tuntemaan, rauhoittumaan ja ihmettelemään kirkkoon ja muutenkin elämään kuuluvia asioita.

Lastenkirkossa on nyt kolme erilaista ohjelmaosiota, joista Lastenkirkon kylä on täynnä pieniä animointeja. Kirkossa voi esimerkiksi sytyttää kynttilän ja ihmetellä symboleiden merkitystä. Ohjelmapaikat löytyvät selkeästi. Aikuisille palkki opastaa aikuisia Lastenkirkko-median käyttöön.

Uuden Lastenkirkon julkistamisjuhlat järjestetään perjantaina 7.4. kello 12 alkaen Lauttasaaren kirkon seurakuntasalissa, Myllykallionrinne 1, Helsinki.

Tapahtumassa kuullaan käyttöliittymän toteuttajaa, graafikko Johanna Nordbladia. Hän kertoo, mikä saa mainosalan ammattilaisen ja vapaasukelluksen maailmamestarin ryhtymään rakentamaan kirkkoa. Tapahtuman emännöi Lastenkirkon päätoimittaja Anita Ahtiainen Nuori kirkko ry:stä.

Paikalla on lisäksi Lauttasaaren seurakunnan iltapäiväkerholaisista koostuva lastentoimitus sekä lauttasaarelaisia ekaluokkalaisia ja perheitä. Tunnelmaa nostattaa lasten suosikkiesiintyjä Taika-Petteri. Tilaisuus kestää noin tunnin.

Lastenkirkko palvelun tarjoavat Espoon, Helsingin, Vantaan, Jyväskylän, Seinäjoen, Kuopion. Turun ja Kaarinan, Lahden ja Keravan seurakunnat yhteistyössä Kirkkohallituksen ja Nuori kirkko ry:n kanssa.

Lisätiedot:
Lastenkirkko-mediaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Anita Ahtiainen, Lastenkirkko-median päätoimittaja, anita.ahtiainen@nuorikirkko.fi, p. 050 596 6039