Hyppää sisältöön
Kirkon tiedotearkisto

Valtakunnalliset Jaetut eväät -jumalanpalveluspäivät järjestetään Oulussa maaliskuussa

Julkaistu 27.01.2017

Valtakunnalliset Jaetut eväät -jumalanpalveluspäivät järjestetään Oulussa 24.–25.3.2017. Tarjolla on luentoja, alustuksia ja kanavatyöskentelyä ja kaiken läpikulkevina teemoina ovat osallisuus ja yhteisöllisyys. Päiville kutsutaan kaikki, jotka haluavat kehittää kotiseurakuntaansa ja sen jumalanpalveluselämää vuorovaikutukselliseen ja vieraanvaraiseen suuntaan. Ääneen pääsevät seurakuntalaiset ja seurakuntien työntekijät, lapset, nuoret, aikuiset – kaikki, joita yhdistää rakkaus messuun. 

Päivien pääluennoitsijat ovat roomalaiskatolinen arkkipiispa Vincenzo Paglia, Linköpingin piispa Martin Modéus ja Helsingin emerituspiispa Eero Huovinen. Oululaista näkökulmaa edustaa entinen Oulun hiippakuntadekaani Keijo Nissilä.

Päivien osallistumismaksu on 15.2. mennessä ilmoittautuneille 70 € ja sen jälkeen 100 €. Tapahtuman pääjärjestäjä Oulun hiippakunnan tuomiokapituli ja tapahtumapaikkana toimii Oulun Rauhanyhdistys (Professorintie 7). Ohjelmatiedot sekä ilmoittautumislinkki löytyvät osoitteesta www.jaetutevaat.fi.

Varsinaisen ohjelman lisäksi päivillä on kaikille avoimia, maksuttomia tapahtumia. Perjantai-iltana on mahdollisuus osallistua yhteiseen messuun Oulun tuomiokirkossa sekä sen jälkeen järjestettävään musiikkitilaisuuteen. 

Lisätietoja:
projektisihteeri Taru Pisto, taru.pisto@evl.fi, p. 040 529 0808
työryhmän puheenjohtaja Kari Tiirola, kari.tiirola@evl.fi, p. 044 769 8233
asiantuntija Terhi Paananen, Kirkkohallitus, terhi.paananen@evl.fi, p. 050 301 9268

Yhteystiedot haastattelupyyntöjä varten:
Eero Huovinen: eero.huovinen@helsinki.fi
Vincenzo Paglia: sihteeri Riccardo Mensuali rmensuali@pav.va (italia, englanti)
Martin Modéus: sihteeri bitte.kjellstrom@svenskakyrkan.se (ruotsi, englanti)