Hyppää sisältöön

Hiljenny verkkohartauksien pariin

Tälle sivulle on koottu seurakuntien ilmoittamien jumalanpalveluksien ja muiden tilaisuuksien suoratoistoja. Jos et löydä oman seurakuntasi tilaisuuksia, voit etsiä niitä seurakuntasi verkkosivustolta.

< Takaisin listaukseen

Messu Temppeliaukion kirkossa klo 10

Temppeliaukion kirkon alttari, jolla palaa kaksi kynttilää.

su 9.5. kello 10.00 - kello 11.30

Temppeliaukion kirkko

5. sunnuntai pääsiäisestä (Rukoussunnuntai, Rogate). Sydämen puhetta Jumalan kanssa.

L: Otto Alanen, s: Santeri Kaleva, k: Henri Hersta, Tuomas Karjalainen

Kolehti: Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa. Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta.

Voit tukea Hiljaisuuden Ystävien toimintaa lahjoittamalla keräystilille: FI25 5780 3861 9029 70 (OKOYFIHH) tai käyttämällä MobilePayta, jossa lahjoitusnumero on 71617.

RAHANKERÄYSLUPA: RA/2020/426. Lupa on voimassa 4.5.2020 alkaen toistaiseksi. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 16.4.2020.

Messuun voi osallistua kuusi (6) henkilöä vallitsevista koronarajoituksista johtuen. Rajoitukset ovat voimassa ainakin 16.5.2021 asti.

Temppeliaukion kirkon messuun voi osallistua lisäksi suorana lähetyksenä Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla sunnuntaisin kello 10. Katsoaksesi lähetystä koko näytöllä klikkaa valitsemasi messulähetyksen alalaidassa olevaa ruutu-symbolia (koko näyttö) tai paina näppäimistöltäsi f-näppäintä lähetyksen ollessa käynnissä. Mobiiliselaimella kosketa videon otsaketekstiä, niin selaimesi avaa lähetyksen ja saat avattua lähetyksen siellä koko näytölle. 

Kuva: Juha Martinmaa

Töölön seurakunnan YouTube-sivusto

Töölön seurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä