Kirkko mukana SuomiAreenalla
16.–20.7.2018

 

Kirkko on tänäkin vuonna mukana Porin SuomiAreenalla.

Piispojen iltahetkissä keskustellaan ilmastonmuutoksesta, turvallisuudesta, ehdottomuudesta ja politiikan kivuista

Keski-Porin kirkossa kuullaan jokaisena SuomiAreenan iltana keskustelu ajankohtaisista asioista. Maanantai-iltana klo 20 Kuopion piispa Jari Jolkkonen haastattelee pääministeri Juha Sipilää politiikan iloista ja kivuista. Tiistaina klo 19 Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala ja kirjailija Pauliina Rauhala pohtivat, mistä kumpuaa uskonnollinen ja yhteiskunnallinen ehdottomuuden kulttuuri ja tarvitseeko sitä hyväksyä. Keskiviikkona klo 19 aiheeksi nousee ihmisen ja yhteiskunnan turvallisuus, kun Mikkelin piispa Seppo Häkkisen vieraaksi tulee Kelan pääjohtaja Elli Aaltonen.

Seurakuntavaaliteltta Kansalaistorilla & Kirkkovene

Minun kirkkoni -seurakuntavaaliteltalla Kansalaistorilla päivystävät mm. paikallisten seurakuntien, Kirkkohallituksen ja Turun tuomiokapitulin edustajat maanantaista perjantaihin. Tule kertomaan, millainen on sinun kirkkosi ja tutustumaan siihen, miten voit vaikuttaa seurakuntavaaleissa.
Seurakuntavaaleista on tietoa myös Kirkkoveneessä, joka liikkuu keskustan alueella SuomiAreenan aikana.

Nälkä-valokuvanäyttely, Keski-Porin kirkko

Nuorten valokuvaajien nälkä-aiheisessa valokuvanäyttelyssä nälkää lähestytään kymmenestä eri näkökulmasta. Näyttelyn jokaisella kuvalla on oma tarinansa. Osa teoksista kuvaa nälkää Suomessa, osa ulkomailla.

 

Katso päiväkohtainen ohjelma tästä

Arkkipiispa Kari Mäkinen ja nuori kehitysvammainen poika Ystävyyden kahvilassa Porin SuomiAreenassa.
Arkkipiispa Kari Mäkinen kahvitteli vuoden 2016 SuomiAreenan Ystävyyden kahvilassa.