Ungdomens Kyrkodagar 2020 hålls på Lärkkulla 23-26.1. 

Ungdomens kyrkodagar (UK) är en påverkningskanal för dig som vill påverka hur kyrkan och samhället ska se ut i framtiden. Din församling kan sända dig som ombud till UK som en representant för de unga på din ort. För att komma med ska du vara konfirmerad och mellan 15 och 30 år.

Mer om vad UK är

Vad händer nu?

UK 2019 är över men arbetet fortsätter!

  • Protokollet är renskrivet och är nu på justeringsrunda. Då protokollet är färdigt, skickas det till församlingarna. Besluten hittar du i korhet under fliken UK-BESLUT. Småningom kommer hela protokollet dit.
  • KCSA (Kyrkans central för det svenska arbetet vid Kyrkostyrelsen) verkställer UK:s beslut; skickar bland annat vidare besluten till sådana som besluten är riktade till.
  • Det är bra om ombuden presenterar besluten åt församlingsrådet / kyrkorådet. Du får säkert vid behov hjälp av din ungdomsarbetsledare, kontakta gärna också oss på KCSA om du har frågor!
  • Planeringsgruppen Axel Kaaro, Jakob Nylund och Jamika Sandbäck inleder tillsammans med personal från KCSA och Lärkkulla planeringen av UK 2020 som hålls 23-26.1 på Lärkkulla. KCSA administrerar förberedelserna.
  • På Första sidans högra kant hittar du UK på Fb, Youtube och Yle. Dessutom hittar du bilder som mediateamet tagit under fliken BILDER/2019.

Temasångstävling

Tack för bidragen till UK 2019! Det vinnande bidraget Berättelser fungerade som temasång för UK 2019 och kommer säkert att sjungas också på kommande UK!

Läs mera om reglerna

Visste du att ...

... bland andra samhällspåverkare Mark Levengood och biskop Björn Vikström varit delegater på UK?

  Bildresultat för björn vikström Bildresultat för mark levengood

Fria förmågors kväll

På lördag kväll ordnar vi i regel Fria förmågors kväll. Hitta gärna på något som du gör ensam eller i grupp med någon som du uppträder med.