Hyppää sisältöön

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko2030

järjestetään 24. - 26.3.2023 Toimintakeskus AitOssa Tampereella

Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko2030 24-26.3.2023
Ohjelma

Seminaariviikonlopun ohjelmaan pääset tutustumaan klikkaamalla Ohjelma -linkkiä

Nuorten tulevaisuusseminaari kirkko 2030 kokoaa yhteen seurakuntien ja kristillisten järjestöjen nuoria, jotka ovat kiinnostuneita ja motivoituneita vaikuttamaan niin kotiseurakunnassa kuin koko kirkossa. Seminaarissa nuoret visioivat kirkon tulevaisuutta sekä saavat uusia virikkeitä, näkökulmia ja kavereita eri seurakunnista. Seminaari tukee myös paikallisseurakuntien nuorten vaikuttajaryhmien toimintaa.

Rautatiealan lakko alkoi maanantaina 20.3.2023 ja pysäytti junaliikenteen kokonaisuudessaan toistaiseksi. Lakon päättymisajankohdasta ei ole tässä vaiheessa tietoa. VR peruu junavuoroja päivä kerrallaan.

Lakko saattaa vaikuttaa tulevan viikonlopun 24.–26.3.2023 Nuorten tulevaisuusseminaarin ilmoittautuneiden matkasuunnitelmiin. Nuorten tulevaisuusseminaari Kirkko 2030 järjestetään kuitenkin suunnitelmien mukaan. Junan sijasta on mietittävä vaihtoehtoisia kulkutapoja, joko busseja tai henkilöautoa. Tampereelle on hyvät bussiyhteydet eri puolilta Suomea.

Toivomme työntekijöiden, nuorten ja luottamushenkilöiden yhdessä miettivän sopivia matkustusvaihtoehtoja. Lakkoajalle tilatut ja mahdollisesti jo maksetut junaliput on VR:n ohjeistuksen mukaan mahdollisuus perua maksuttomasti. Lippuja ei vielä kannata perua, koska lakko voi myös päättyä ennen perjantaita.

Toivomme teidän ilmoittavan muuttuneen tuloajan ja -paikan Tampereelle mahdollisimman pian, jotta osaamme muokata yhteiskuljetuksia toimintakeskus AitOon.

Mikäli päädytte perumaan osallistumisen kokonaan, ilmoittakaa siitäkin meille, niin emme lähetä laskua seurakunnalle.

Ilmoitukset ja kysymykset sähköpostilla katri.takala@lastenjanuortenkeskus.fi tai WhatsAppilla 044 041 7033. (Muistakaa mainita nimi ja seurakunta.)

 

https://www.lyyti.in/Nuorten_tulevaisuusseminaari_Kirkko_2030_5012 

Seuraa tiedotusta #kirkko2030 

lue lisää: nuortentulevaisuusseminaari.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuorten tulevaisuusseminaari kirkko2030 ohjelma

Päivitetty