Hyppää sisältöön

Työelämän kehittäminen

Tehdään kirkon työpaikkojen kehittämistyötä näkyväksi ja rohkaistutaan kehittämään

null Kirkon yhteiskuntapäivät 23.-25.9.2021

Kirkon yhteiskuntapäivät 23.-25.9.2021

23.9.2021 klo 16.00 - 25.9.2021 klo 15.00
Kenen ääni kuuluu kirkossa ja yhteiskunnassa? Miten vahvistamme katveeseen jäävien ääniä? Työelämän murros on puhututtanut jo pitkään, mutta mitä siitä seuraa ihmisille ja yhteisöille? Mitä muuta murtuu kuin työelämä? Miten murramme jokapäiväistä leipää – sulle, mulle, kelle? Mistä kirkon on lupa ja tarve puhua yhteiskunnassa?
Kirkon yhteiskuntapäivät 2021 Malmilla. Halkeillut asfaltti, jota keltainen kaistaviiva halkoo. Valkoiset, mutta kuluneet tennarit molemmin puolin keltaista viivaa.

Tarjolla on uutta särmää ajankohtaisiin asioihin. Päivien pääteemana ovat sisä- ja ulkopuolisuuden kysymykset.

Pohdintoihin meitä virittävät mm. arkkipiispa Tapio Luoma, rapartisti Paleface, vanhempi neuvonantaja Tapio Huttula Sitrasta ja toimitusjohtaja Laura Arikka Erätaukosäätiöstä.

Päivien toteutusta on rakennettu yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Tuo omat kokemuksesi jakoon ja tule oivaltamaan yhdessä uutta! Mutta miten tavoittaa virtuaalisesti ”tavallisten” päivien kohokohta, tuttujen ja tuntemattomien kanssa kahvittelu? Hopin-alustalla toteutettavilla yhteiskuntapäivillä pääsemme niin lähelle live-verkostopäivien kohtaamisia kuin mahdollista.

Kustannukset: 

  • 70 € koko tapahtuma
  • Yhden päivän osallistuminen: torstain etko ilmaiseksi, perjantai/lauantai 40 €. Kahden päivän osallistujat maksavat täyden osallistumismaksun.
  • Opiskelijahinta: 40 € koko ajalta, yhden päivän hinta 25 € (pe-la) 

Ilmoittaudu tästä mukaan päiville: https://www.lyyti.fi/reg/yhteiskuntapaivat2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lue lisää Kirkon henkilöstökoulutuskalenterista: Kirkon yhteiskuntapäivät 2021 - Kirkon henkilöstön koulutuskalenteri (evl.fi)

Virtuaalitapahtuma, Hopin-alusta
Takaisin

Poiminnot

Tulevaisuuden työelämätaidot -verkkovalmennus

Maksuton työelämätaitojen verkkovalmennus kaikille kirkon työntekijöille.

Kirtekossa satsataan syksystä 2019 alkaen tulevaisuuden työelämätaitoihin. Tavoitteena on kukoistavat seurakuntatyöyhteisöt.

Valmennus toteutetaan verkossa, jotta se on kaikkien kirkon työntekijöiden saatavilla, ajasta, paikasta ja tehtävästä riippumatta.

Tutustu sisältöihin!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Työlinjalla-podcast

Joko olet tutustunut Pekka Saurin Työlinjalla -podcastiin?

Kuuntele tästä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Suositus epäasiallista kohtelua ja häirintää ehkäisevistä toimenpiteistä

Olisiko työpaikallanne tarvetta ottaa hyvä käytös haltuun? Se onnistuu hyödyntämällä kirkon pääsopijaosapuolten suositustaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Jakaessa saat!

Kirkon työelämä 2020 -ohjelman puitteissa on julkaistu verkossa helmikuusta 2019 alkaen kuvauksia seurakuntien hyvistä työelämäkäytännöistä, jotka on nimetty kehittämisen iduiksi. Käy lukemassa, millainen itu-matka on ollut Kirkon työmarkkinalaitoksen asiantuntijan Krista Mikkosen mielestä.

Kristan blogikirjoitus on julkaistu Kirkonkellossa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä