Hyppää sisältöön

Jakamisesta palkitaan!

Kirteko:n Facebook-ryhmässä äänestetiin paras kehittämisen itu 19.11.-1.12.2019.  Äänestyksen voitti Lohjan seurakunta IT-taitojen kehityksellä työhyvinvointia -idullaan! Onnea Lohja! Kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille! Lohjan kehittämisen itu palkittiin 10.12.2019 arkkipiispan ja työmarkkinajohtajan toimesta 2020€ suuruisella rahapalkinnolla.

Äänestyksessä oli mukana kahdeksan kehittämisen itua, jotka palkintoraati valitsi 18.11.2019 mennessä julkaistujen kehittämisen itujen joukosta. Joukko kuvasi itujen monipuolista kirjoa.

Äänestyksessä olivat mukana:

  1. Kehityskeskustelulomakkeen uudistaminen, Rovaniemen srk
  2. Vuorovaikutus esimiestyön ytimessä, Hankasalmen srk
  3. IT-taitojen kehityksellä työhyvinvointia, Lohjan srk
  4. Nuoren seurakuntayhtymän kehittäminen, Ylä-Savon seurankuntayhtymä
  5. Mielenterveys työelämän taitona, Savonlinnan srk
  6. Hautaustoimen kehittäminen, Entisen Janakkalan rovastikunnan seurakunnat: Riihimäen, Janakkalan, Lopen ja Hausjärven seurakunnat
  7. Hyvään käytökseen sitoutuminen, Loviisan seudun srky
  8. Yhteisöllistä olohuonetta rakentamassa, Sipoon suomalainen srk

Kirkon työelämä 2020 -ohjelma löytyy Facebookista nimellä "Kirteko - Kirkon työelämäohjelma"

Seinäjoen seurakunnan henkilöstöpäällikkö Heli Lavila, Tapiolan seurakunnan kappalainen Ossi Tervonen ja Vatialan hautausmaiden ja krematorion erityisammattimies Jaakko Väisänen Tampereen seurakuntayhtymästä palkittiin työhyvinvointikorttikoulutuksella. He ovat kukin toimineet aktiivisesti ja edistäneet yhteistyötä Kirtekon verkostoissa.

 

KirTEKO2019 -yllätyspalkintojen voittajat:

KirTEKO2019-yllätyspalkintoja on arvottu keväällä, juhannuksena ja Kirteko-verkostotapaamisten yhteydessä siihen mennessä julkaistujen kehittämisen itujen kesken.

Kirteko-verkostotapamisessa 10.10.2019 arvottiin kolmas yllätyspalkinto. Palkintona oli tällä kertaa kirkasvalolamppu ja sen voitti Kokkolan seurakuntayhtymä "Innostavan erilainen koulutuspäivä" -idulla.

Juhannukselle ajoitetun yllätyspalkinnon voitti Kuopion ev.lut.seurakuntayhtymän perheasiain neuvottelukeskus "Lean asiakasjonon purussa" -idullaan. Palkintona oli tällä kertaa uunituore Laki, evankeliumi ja KirVESTES - Johtajana kirkossa -kirja.

Pääsiäisen KirTEKO2019-yllätyspalkinto on nyt arvottu. Palkinnoksi valikoitui Topaasia Työyhteisö -peli ja sen voitti Kangasalan seurakunta Perehdytysprosessin strukturointi -idullaan.

Päivitetty