Hyppää sisältöön

Kirkon viestintä

Kirkon viestintä palvelee seurakuntia ja mediaa.

Kirkon viestintä

Kirkon viestintä välittää ajankohtaista tietoa kirkosta, hoitaa kirkon valtakunnallista viestintää, kampanjoita ja suhteita mediaan. Kirkon viestintä tukee kirkollista ja uskonnollista vuoropuhelua kirkossa ja yhteiskunnassa luterilaisen arvopohjan mukaisesti ja pitää uskoa, kristillisiä ja kirkollisia näkökohtia esillä mediassa. 

Tapahtumat

null Evl.fi-uudistusprojekti etenee – Vuoden 2022 aikana ei vielä muutoksia ylläpitäjien työhön 

Evl.fi-uudistusprojekti etenee – Vuoden 2022 aikana ei vielä muutoksia ylläpitäjien työhön 

Evl.fi:n ja Evl Plussan uudistusaikataulu ei vaikuta nykyisen Evl.fi:n ja Evl Plussan päivittäjien työhön vielä vuoden 2022 aikana. Ylläpitäjät voivat jatkaa työtään entiseen tapaan koko vuoden.
Julkaistu 4.4.2022

Muutoksiin tarvitsee varautua vasta vuoden 2023 puolella, jolloin ylläpitäjille järjestetään tarvittavat koulutukset ennen uuden Evl.fi:n ja Evl Plussan julkaisua. Julkaisuaikataulusta tiedotetaan tarkemmin projektin edetessä. Alkuperäinen tavoiteaikataulu uuden sivuston julkaisusta jo adventtina 2022 siirtyy vuoden 2023 puolelle.  

Uudistusprojektissa suunnitellaan parhaillaan sisältöstrategiaa ja visuaalista ilmettä sekä kilpailutetaan yhteistyökumppania teknistä toteutusta varten. Seuraa tätä uutispalstaa sekä kirkon työntekijöille avointa Evl-uudistus -ryhmää TeamsissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, johon on tulossa avoimia työskentelyjä, ja jossa voit esittää kysymyksiä ja ideoita uudistukseen liittyen. 

Takaisin