Hyppää sisältöön

Tilastot, asiakirjat ja kirjasto

Tietoa kirkon tilastoista ja asiakirjahallinnosta

Kirkon tilastot, asiakirjahallinto ja kirjasto

Kirkon tilastot sisältävät tietoa seurakuntien henkilöstöstä, jäsenistöstä, taloudesta ja toiminnasta. Tilastot julkaistaan Kirkon tilastopalvelussa (www.kirkontilastot.fi). 

Kirkkohallituksen kirjaamo rekisteröi kaikki kirkon keskushallinnon eri toimielimissä vireille tulevat asiat.

 

Kirkon tilastopalvelu, www.kirkontilastot.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtumat

null Ammatillisen koulutuksen vuoden 2020 raportti on julkaistu

Ammatillisen koulutuksen vuoden 2020 raportti on julkaistu

Julkaistu 27.5.2021

Ammatillisen koulutuksen vuoden 2020 tuoreesta raportista kaksi nostoa:

Korona-aika on vaudittanut verkkomuotoisten koulutusten lisääntymistä. Verkkomuotoisten koulutusten pedagogiseen osaamisen vahvistamiseksi valmisteltiin kirkon keskushallinnon koulutustehtävissä toimiville Kouluttaminen verkossa -koulutushanke. Sen myötä osaaminen on vahvistunut. Hankkeen materiaali on myös seurakuntien hyödynnettävissä kirkon työntekijöiden intranetissä Sakastin Koulutus-sivulla.

Viime vuosina Kirkkohallitus on tuottanut ammattivideoita kirkon ammateista seurakuntien ja koulujen käyttöön, ja ne kuuluvat Kunkoululoppuu.fi -sivuston katsotuimpiin videoihin. Rekrytoinnin haasteet laajenevat opiskelijarekrytoinnista opiskeluaikaiseen työelämäyhteyden rakentumiseen, työuran alun ja ensimmäisten työvuosien aikana tarvittavaan tukeen.

Katso lisää nostoja raportin esittelyvideosta tai syvenny raporttiin osoitteessa http://evl.fi/…/koulutus-ja…/koulutuksen-seuranta/julkaisutLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja: Kirkon koulutuskeskuksen vs. joht. Ulla Tuovinen ulla.tuovinen@evl.fi, asiantuntija Eeva Salo-Kopperi eeva.salo-kopperi@evl.fi

 

 

Takaisin