Hyppää sisältöön

Kirkon kasvatuksen päivät

Kiitos kaikille osallistujille ja ohjelmantuottajille! Kirkon kasvatuksen päivät 2022 pidettiin nopealla varoitusajalla verkossa 11.-12.1.2022.

Kirkon kasvatuksen päivät järjestetään 11-13.1.2022 messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä.

Tiedote 31.12.2021 - Kirkon kasvatuksen päivät siirtyvät verkkoon

Hyvät työtoverit ja kaikki Kirkon kasvatuksen päiville ilmoittautuneet,

Valtioneuvosto on hyväksynyt tartuntatautilain 58 i §:ssä tarkoitetun asetuksen koronapassin käytön rajoittamisesta määräaikaisesti. Asetus on voimassa 30.12.2021-20.1.2022. Asetuksella rajoitetaan poikkeuksellisesti koronapassin vaikutuksia siten, että koronapassia ei voi käyttää yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille.

Asetus koskee kaikkia yleisötilaisuuksia ja asiakastiloja, joihin kohdistuu voimassa olevia rajoituksia. Alueelliset viranomaiset päättävät, millaisia rajoituksia alueilla on käytössä. Tätä poikkeusta sovelletaan leviämisvaiheen tunnusmerkit täyttävien sairaanhoitopiirien alueilla. Jyväskylä on luokiteltu koronan leviämisalueeksi. 

Länsi-Sisä-Suomen aluehallintovirasto ei ole vielä julkaissut rajoituksia Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntien alueilla, mutta Jyväskylän kaupunki ohjeistaa, että kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 50 henkilöä, ovat kiellettyjä.  Valtioneuvoston asetukset, ravintoloiden aukiolorajoituksiin, olisivat myös vaikuttaneet tapahtuman järjestämiseen. 

Kirkon kasvatuksen päivät tullaan toteuttamaan kaksipäiväisenä verkkotapahtumana 11.-12.1.2022. Tapahtuman ohjelmatarjonta supistuu hieman, koska kaikkia ohjelmia ei pystytä tuottamaan verkossa. Muutoksesta on informoitu ohjelmantuottajia.

Tapahtumaan ilmoittautumiset säilyvät, ja jokaiselle tullaan lähettämään henkilökohtainen etäosallistumislinkki. Tapahtuman osallistumismaksu on 140 €.

Ota yhteyttä

asiantuntija
Toiminnallinen osasto
Kasvatus ja perheasiat
Eteläranta 8
00130 Helsinki
Päivitetty