Hyppää sisältöön

Kirkon kasvatuksen päivät 9.-11.1.1024 Jyväskylässä, Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa

"Toivon polulla" Lapsella ja nuorella on oma elämänpolkunsa vauvasta aikuiseksi – se on henkilökohtainen ja yksilöllinen. On tärkeää, että ihminen kokee itsensä merkitykselliseksi elämän kaikissa vaiheissa. Polku on seurakunnan yhteinen työväline toiminnan jäsentämiseen ja kehittämiseen. Se on väline tarkastella olemassa olevia toimintamalleja ja sitä, miten seurakunta kulkee lapsen ja nuoren rinnalla hänen elämässään aina odotuksen hetkistä itsenäiseen aikuisuuteen saakka. Polku on myös paikallista, alueellista ja yhteiskunnallista verkostoyhteistyötä. Toivo polulla -teemaa tarkastellaan viidestä eri näkökulmasta: "Lasten ja nuorten osallisuus ja vaikuttaminen kirkossa ja yhteiskunnassa", "Toivon silmälasit", "Ovet auki kaikille", "Kukaan ei jää yksin" ja "Parempi huominen"

https://www.lyyti.in/Kirkon_kasvatuksen_paivien_2024_avoin_ohjelmahaku_5770

Tehdään tapahtuma yhdessä

Suunnittele ja tarjoa tapahtumaan mielenkiintoisia, teemoihin liittyviä, workshop -ohjelmia.  Ohjelmahaku on avoin kaikille organisaatioille, verkostoille ja vapaamuotoisille ryhmille sekä yksityishenkilöille. Workshop on tunnin mittainen (60 min) ja sen voi toteuttaa monin eri tavoin. Tapahtuman avoin ohjelmahaku 5.5.-15.6.2023. Katso tarkemmat ohjeet liitteestä ja ehdota ohjelmaa linkin kautta.

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu elokuussa, jolloin myös julkaistaan tapahtuman ohjelma. Osallistujapassi 175€/hlö 15.10.2023 saakka, 195€/hlö 31.12.2023 saakka. Opiskelijat ja eläkeläiset 40€/hlö. Tapahtumassa on laaja kasvatuksen alan materiaalinäyttely, johon paikkavaraukset avautuu syyskuussa.

Tapahtuman pääjärjestäjä on Kirkkohallituksen yhteistyökumppaneinaan Lasten ja Nuorten keskus ry, Suomen Lähetysseura, Lapuan hiippakunta sekä Kirkon ruotsinkielisen työn keskus

 

Lisätietoja:

Sirpa Syrjä, sirpa.syrja@evl.fi (tapahtuma ja ohjelma)

Minna Oksanen, minna.oksanen@evl.fi (ilmoittautuminen ja materiaalimyynti)

https://www.lyyti.in/Kirkon_kasvatuksen_paivien_2024_avoin_ohjelmahaku_5770

Ota yhteyttä

asiantuntija
Toiminnallinen osasto
Jumalanpalvelus ja kasvatus
Eteläranta 8
00130 Helsinki
Päivitetty