Hyppää sisältöön

Kirkon kasvatuksen päivät

Kirkon kasvatuksen päivät 11-13.1.2022 messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä. Kolmipäiväisen hybriditapahtuman teemana on "Että kukaan ei jää yksin". #kukaaneijääyksin #KKP2022

Kirkon kasvatuksen päivät järjestetään 11-13.1.2022 messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä.
Alustava ohjelma - päivitetty 11.10.2021

Tarkemmat ohjelmakohtaiset esittelyt löydät sekä osallistujien että näytteilleasettajien ilmoittautumislinkin takaa.

Ilmoittautuminen

Osallistumismaksu

  • Osallistumismaksu on paikan päällä osallistuvalle 170€, mikäli ilmoittaudut 14.11. mennessä. Sen jälkeen osallistumismaksu on 190€.

  • Osallistumismaksu verkon kautta osallistumiseen on 140€/osallistuja

  • Osallistumismaksu eläkeläisille ja opiskelijoille on 40€/osallistuja

Tietoa tapahtumasta

"Että kukaan ei jää yksin" -teeman äärellä kuullaan kirkossa ja yhteiskunnassa tunnettuja asiantuntijoita ja keskustellaan, pohditaan ja ideoidaan yhdessä, miten teema voisi toteutua niin varhaiskasvatuksessa, perhetyössä kuin kouluikäisten, nuorten ja nuorten aikuisten toiminnassa.

Tapahtumassa pidetään toivoa yllä ja hiljennytään verkkohartauksissa ja Oulun hiippakunnan tuottamassa messussa. Tiistai-iltana juhlistamme 50-vuotiasta Saapas-toimintaa. Keskiviikkoiltana nautimme Kahdeksan kärjessä – elämäni biisit -teatteriesityksestä. 

Tuotamme tapahtuman ohjelmaa hybridinä neljällä kanavalla. Paviljongissa toteutuu yhdeksän kanavaa, pakopelihuoneet, kirkkotoriohjelma, materiaalinäyttely sekä tiistai- ja keskiviikkoillan iltajuhlat.

Lämpimästi tervetuloa!

Kirkon kasvatuksen päivien päätyöryhmä 2022

#kukaaneijääyksin #KKP2022

Lisätietoja

  • Sirpa Syrjä, sirpa.syrja@evl.fi, 050 413 2867
  • Mikko Mäkelä, mikko.makela@evl.fi, 050 439 1968
  • Raija Ojell, raija.ojell@evl.fi, 050 344 8613
  • Viestintä: Juho Niemelä, juho.niemela@evl.fi, 050 324 3156

 

Tule mukaan tuottamaan digihartauksia Kirkon kasvatuksen päiville

Olisiko seurakuntanne kiinnostunut tuottamaan digitaalista hartausmateriaalia teemasta ”Että kukaan ei jää yksin”? Digihartaudet lomittuvat päivän ohjelmaan, joten sekä live- että etäosallistujilla on mahdollisuus katsoa ne itselleen parhaiten sopivina aikoina. Digihartaudet jäävät tallenteina katsottaviksi tapahtuman verkkopalveluun myös tapahtuman jälkeen.

Tapahtuman ”Että kukaan ei jää yksin” -teeman lisäksi kirkon uudessa strategiassa ”Ovet auki” rohkaistaan mm. kutsumaan ihmisiä hengellisen kasvun polulle koko elämän ajan, vahvistamaan ylisukupolvista vuorovaikutusta, uudistamaan kirkkotilojen käyttöä ja kehittämään paikasta riippumattomia ja verkon välityksellä toteutuvia hengellisyyden muotoja.

Videohartaudet ovat noin kolmen-neljän minuutin pituisia levähdyspaikkoja, joiden toteutuksessa lapset ja/tai nuoret voivat olla mukana. Lasten ja nuorten mukana oleminen on hartauksissa suotavaa, mutta ei pakollista. Jo valmiita hartausvideoita voi myös mieluusti käyttää. Valmiiden hartausvideoiden osalta on hyvä tarkistaa tekijänoikeudet.

Valmis hartausvideo palautetaan Kirkon kasvatuksen päivien viestintätiimille valitsemanne/käyttämänne pilvipalvelun kautta mahdollisimman pian osoitteeseen juho.niemela@evl.fi tai vaihtoehtoisesti voitte ladata videon piilotettuna esim. oman seurakuntanne/yhteisönne Youtube-kanavalle itse, ja lähettää linkin juho.niemela@evl.fi

Ota yhteyttä

asiantuntija
Toiminnallinen osasto
Kasvatus ja perheasiat
Eteläranta 8
00130 Helsinki
Päivitetty