Hyppää sisältöön

Työskentelyjä Polun rakentamiseksi

Polku on työväline ja toimintamalli, jonka on tarkoitus kasvaa yhdessä seurakuntalaisten kanssa suunnitelluksi ja toteutetuksi toimintaohjelmaksi. Tähän sivustoon on koottu työskentelyjä, joiden avulla voitte päästä seurakunnassanne Polun kanssa alkuun ja hyvään kehittämisen vauhtiin.

Joukko käsiä lyötynä nyrkissä yhteen tiimityön merkiksi. Kuvaaja Antonio Janeski, Unsplash.com
Kuva: Antonio Janeski / Unsplash

"Polku kutsuu eri työntekijöitä ja seurakuntalaisia tutkimaan yhdessä seurakunnan olemassa olevaa toimintaa ja kohtaamisen tapoja. Tarkastelemaan sitä, mikä on tärkeää juuri nyt ja tulevaisuudessa tai minkä ohitse aika on huomaamatta kulkenut."

Polun rakentamisen osat

Näkökulmia sinulle, joka johdat prosessia seurakunnassa

Lue lisää

Työskentelyjä hyödynnettäväksi Polun rakentamisessa

Polku kehittyy yhteisen tekemisen avulla, niin seurakunnissa kuin valtakunnallisestikin. Tämän sivuston kokonaisuuteen lisätään työskentelyjä ja esimerkkejä sitä mukaan, kun niitä kehitetään ja testataan. Voit olla mukana jakamassa meille hyväksi havaitun työskentelyn tai kertomalla seurakuntanne tarpeen löytää johonkin kehittämiskohtaan soveltuvia työskentelyjä.

Työskentelyjä ovat koostaneet Tiina Hänninen, Sirpa Karjalainen, Mirca Mäensivu-Puukko, Satu Reinikainen, Timo Tulisalo ja Katri Vappula. Kuulemme mielellämme myös kokemuksia näiden työskentelymallien toimivuudesta ja ideoita niiden edelleen kehittämiseksi.

Päivitetty