Hyppää sisältöön

Sosiaalietiikka

Sosiaalietiikka on ympäröivän todellisuuden havainnointia, analyysia ja tekoja hyvän elämän edistämiseksi. Sosiaalietiikka on myös tutkimusta yhteiskunnasta ja yhteisöistä sekä kirkon vastuusta arjen keskellä.

Poiminnot

 • Kirkon henkilöstökoulutuskalenteri 2023 on julkaistu

  Koronavuosien jälkeen koulutusten yhteen kokoava luonne on entistä tärkeämpää työntekijöiden osaamisen vahvistajana, kokemusten jäsentäjänä, henkilöstön voimavarojen lisääjänä ja tulevaisuuden reiteille luotsaajana.

 • Kohtaatko työssäsi häirintää?

  Oletko saanut puheluja, sähköpostia tai yhteydenottoja, josta et ole tiennyt mitä ajatella ja mitä niiden takana voisi olla? Onko tämä häirintää? Oletko vasta myöhemmin tajunnut, että kyseessä olisi voinut olla seksuaalista häirintää?

 • Evl.fi:n uudistusprojekti on alkanut

  Evl.fi-verkkopalvelun uudistusprojekti on aloitettu tänä syksynä Kirkon viestinnässä. Evl.fi ja Evl Plus uudistetaan Wordpress-julkaisujärjestelmälle. Seurakuntien Lukkari-sivustot puolestaan pysyvät nykyisellä Liferay-julkaisujärjestelmällä.

 • Kirkon tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuspalkinto: tee ehdotus palkinnon saajasta 31.3. mennessä

  Kirkkohallitus myöntää joka toinen vuosi tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuspalkinnon. Vuoden 2022 palkinnon saajaa voi ehdottaa 31.3.2022 saakka.

 • Näkymättömät rajat -materiaali julkaistu

  Näkymättömät rajat on työskentelymateriaali, jonka avulla edistetään tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta seurakunnissa.