Hyppää sisältöön

Uskontojen kohtaaminen

Seurakunnan arjessa tulee esiin tilanteita, joissa joko seurakuntalaiset tai työntekijät kohtaavat muiden uskontojen ja katsomusten edustajia. Tälle sivulle on kerätty tietoa ja vinkkejä seurakuntaelämän tueksi.

Tapahtumat

null Stipendihaku Lissaboniin kesäkurssille sananvapauteen ja populismiin liittyen

Stipendihaku Lissaboniin kesäkurssille sananvapauteen ja populismiin liittyen

Euroopan kirkkojen konferenssin ihmisoikeuksia käsittelevä työryhmä järjestää 17.-20.6.2019 kesäkoulun Lissabonissa teemalla ”Freedom of Expression and Populism”. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Portugalin kristillisten kirkkojen neuvoston kanssa.
Julkaistu 8.3.2019
CEC:n logo

Lisätietoja kurssin sisällöstä ”Freedom of Expression and Populism”

Kurssin ohjelma

Kurssin tavoitteita ovat mm. tietoisuuden lisääminen teologisista yhteyksistä sananvapauden ja pyhien kirjoitusten välillä sekä siitä, miten teologiaa käytetään populististen tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistujat oppivat, mitä sananvapauteen kuuluu ja mitä uhkia siihen kohdistuu mm. populististen poliittisten puolueiden taholta.

Ulkoasiain osasto myöntää yhdelle Suomen ev.-lut. kirkon osallistujalle kurssimaksun ja matkat kattavan stipendin. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja siitä miksi haet ja olisit sopiva kurssille asiantuntija Ari Ojellille 15.4.2019 mennessä. (ari.ojell(at)evl.fi)

Lisätietoja ulkoasiain osaston välittämistä stipendimahdollisuuksista: evl.fi/stipendit

Takaisin