Uskontojen kohtaaminen

Seurakunnan arjessa tulee esiin tilanteita, joissa joko seurakuntalaiset tai työntekijät kohtaavat muiden uskontojen ja katsomusten edustajia. Tälle sivulle on kerätty tietoa ja vinkkejä seurakuntaelämän tueksi.

Tapahtumat

  • Tästä pääset suoraan Kirkon koulutuskeskuksen alkaviin koulutuksiin 2020

    Tutustu Kirkon koulutuskeskuksen (KK) koulutustarjontaan seurakuntien henkilöstölle sekä Kirkkohallituksen muiden yksikköjen toteuttamiin erityiskoulutusten moduuleihin vuodelle 2020. Järvenpäässä sijaitsevan Kirkon koulutuskeskuksen koulutukseen osallistuu noin tuhat kirkon työntekijää eri henkilöstöryhmistä ja eri puolilta maata. Ilmoittautuminen vuoden 2020 koulutuksiin päättyy 31.10.

Lisää tapahtumia
Takaisin

Stipendihaku saksan kielen kurssille Wittenbergiin

Stipendihaku saksan kielen kurssille Wittenbergiin

Baijerin maakirkon alainen Martin-Luther-Bund järjestää saksan kielen kurssin 16.7-10.8.2019 Wittenbergissä. Kurssin ohjelma koostuu oppitunneista ja harjoituksista aamu- ja iltapäivisin (lauantait opetuksesta vapaata). Joinakin iltoina on yhteistä ohjelmaa ja sunnuntait ovat retkipäiviä (sis. jumalanpalveluksen).
Julkaistu 8.3.2019
Lutherin patsas

Kurssilla on kaksi tasoryhmää ja kurssille osallistujan tulee osata jonkin verran saksaa. Kurssin painopisteenä on saksan kielen käyttö seurakuntatyössä ja teologisten tekstien lukeminen.

Ulkoasiain osasto myöntää yhdelle Suomen ev.-lut. kirkon jäsenelle osallistumismaksun ja edestakaiset matkakulut kattavan stipendin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja siitä miksi haet ja olisit sopiva kurssille asiantuntija Ari Ojellille 31.3.2019 mennessä. (ari.ojell(at)evl.fi)

Lisätietoja ulkoasiain osaston välittämistä stipendimahdollisuuksista: evl.fi/stipendit

Takaisin