Hyppää sisältöön

Vauva.fi-yhteistyö

Suosittu Vauva.fi-media ja kirkon perheneuvonta tekee yhteistyötä Parisuhdeneuvola-asiantuntijapalstan sekä Rakkauden ammattilaiset- ja Rakkauden roihu -blogien muodossa.

Kirkon Parisuhdeneuvolan ja blogien sisällöt Vauva.fi:ssä ovat saaneet reilun puolen toista vuoden aikana reilusti yli miljoona lukukertaa.
 

Parisuhdeneuvola on Vauva.fi:n ja Suomen ev.lut. kirkon kaupallinen yhteistyö. Kirkon perheneuvojat ratkovat ihmissuhdeongelmia ja antavat vinkkejä parisuhteen kehittämiseen. Perheneuvojilta voi kysyä mitä tahansa ihmissuhteissa askarruttavaa asiaa. (Banneri 500x333 px, banneri 300x300 px, banneri 200x350 px)

Blogi ihmissuhteiden kauneudesta, karuudesta ja hauraudesta. Bloggaajina parisuhteiden pulmiin erikoistuneet kirkon perheneuvojat.

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja.Päivitetty