Hyppää sisältöön

Rakkausklinikka

Terve.fi-palvelun Rakkausklinikalla etsitään uusia näkökulmia parisuhteen kiemuroihin. Kirkon perheneuvojat vastaavat ihmisten kysymyksiin ja auttavat!

Rakkausklinikka-teksti kirkasvärisellä taustalla

Monissa parisuhteissa ja perheissä eletään nyt haasteellista aikaa. Miten sovitamme yhteen työt ja perheen, lasten koulunkäynnin ja samalla pidämme parisuhteesta huolta? Parisuhde vaatii jatkuvaa huolenpitoa ja toisen huomioon ottamista, ja poikkeustilanteessa hyvän vireen ylläpitäminen vaatii entistä enemmän ponnisteluja.

Ongelmien kanssa ei tarvitse painiskella yksin. Mieltä askarruttaviin asioihin kannattaa puuttua hyvissä ajoin, ennen kuin tilanne kulminoituu kriisiksi. Asioiden selvittely ulkopuolisen kanssa voi auttaa löytämään toisenlaisia tapoja ajatella, tuntea ja toimia sekä pääsemään eteenpäin vaikeasta elämänvaiheesta.

Lukijoiden kysymyksiin vastaavat perheneuvojat Nina Kauppinen ja Pekka Puukko taustajoukkoineen.

> Avaa Rakkausklinkka tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Blogit

  • Rakkauden ammattilaiset

Blogi ihmissuhteiden kauneudesta, karuudesta ja hauraudesta. Bloggaajina parisuhteiden pulmiin erikoistuneet kirkon perheneuvojat.

  • Rakkauden roihu

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja.Päivitetty