Hyppää sisältöön

Kirteko

Kaaviokuva Kirtekon toiminnasta

Kirteko on työelämän kehittämisohjelma, jolla edistetään tuottavuutta, tuloksellisuutta ja työelämän laatua kirkon työpaikoilla.

Kirtekon avulla huolehditaan siitä, että kirkon työpaikoilla on valmiudet tunnistaa kehittämiskohteita, asettaa kehittämistavoitteita ja tehdä kehittämistyötä.

Kirteko tähtää siihen, että kirkon työpaikat ovat tulevaisuuden työpaikkoja, joiden toiminta on merkityksellistä ja vaikuttavaa ja joissa panostetaan työyhteisöjen toimivuuteen ja työelämän laatuun.

Yhteistyötä

Kirteko kannustaa kehittämään työelämää yhteistoiminnallisesti: Johdon, esimiesten ja henkilöstön ja henkilöstön edustajien sekä seurakuntalaisten ja seurakuntapalvelujen käyttäjien kokemus ja osaaminen on saatava käyttöön ja vuorovaikutukseen keskenään.

Jakamista

Kirtekon verkostoissa jaetaan kokemuksia, käytäntöjä ja ajankohtaista työelämätietoa sekä tehdään kirkon työpaikkojen kehittämistoiminta näkyväksi.

Tukea

Kehittämisajatus lähtee omalta työpaikaltasi. Kirtekosta saat tukea, apua ja sparrausta kehittämiseen. KirTEKO -tunnustuksella palkitaan seurakuntia onnistuneesta kehittämistyöstä.

Päivitetty