Verkostotapaamiset vuonna 2019

Vuonna 2019 järjestetään perinteiseen tapaan kolme verkostotapaamista eri puolella Suomea. Tervetuloa mukaan olitpa sitten ensikertalainen tai vakituinen osallistuja!

Pori 28.3.2019

Oulu 8.10.2019

Helsinki 10.10.2019

Verkostotapaamiset ovat erinomaisia paikkoja jakaa kehittämisideoita ja saada niitä mukaan. Tapaamisissa verkostoidut luontevasti ja osallistut ajankohtaiseen työelämäkeskusteluun. Kiinnostuitko? Olisiko teillä muita kiinnostuneita? Seuraava Kirteko-verkostotapaaminen järjestetään 28.3.2019 Porissa.

Verkostotapaamiset on suunnattu erityisesti kirkkoherroille, talousjohdolle, esimiehille ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille sekä työsuojeluvaltuutetuille ja luottamusmiehille. Tulkaa mukaan esimerkiksi koko yhteistyötoimikunnan voimin!

Ilmoittaudu mukaan Porin verkostotapaamiseen 28.3.2019

Perehdymme kokeilemalla kehittämisen kulttuuriin ja kokeilemme käytännössä yhteiskehittämistä neljän seurakunnan esittelemän työelämän kehittämistavoitteen/unelman avulla. Yhteiskehittämisessä voit antaa muille ituja ja ideoita työpaikan kehittämiseen ja saada niitä omalle työpaikallesi vietäväksi. On sanottu, että jakaminen kaksinkertaistaa ilon. Tule kokemaan se todeksi!
Päivän fasilitoijana toimii asiakaskokemusjohtaja Kirsi Parviainen Tamora oy:sta. Ohjelman toteutukseen osallistuu monipuolinen joukko Kirteko-ohjelman verkoston toimijoita.

Tutustu päivän ohjelmaan

Oulu 8.10.2019

Ilmoittautumislinkki ja ohjelma julkaistaan viimeistään kaksi kuukautta ennen tilaisuutta.

Helsinki 10.10.2019

Ilmoittautumislinkki ja ohjelma julkaistaan viimeistään kaksi kuukautta ennen tilaisuutta.

Päivitetty