Verkostotapaamiset vuonna 2019

Tule inspiroitumaan yhteiskehittämisestä Poriin 28.3.2019!

Tutustu päivän ohjelmaan

Tuntuuko Sinusta, että työnteko sujuisi paremmin, jos tekisitte enemmän yhteistyötä yli työalarajojen? Entä voisiko osaamisen johtamisenne olla johdonmukaisempaa? Onko kaikilla työyhteisössänne loistavat tiimityötaidot? Kuinka oikeudenmukaisesti työt teillä jakautuvat?

Näihin ja moneen muuhun työelämäkysymykseen haetaan vastausta Porissa. Kokeilemme päivässä yhteiskehittämistä, joka sai erinomaista palautetta syksyn verkostotapaamisissa.

Päivän fasilitoijana toimii asiakaskokemusjohtaja Kirsi Parviainen Tamora oy:sta. Ohjelman toteutukseen osallistuu monipuolinen joukko Kirteko-ohjelman verkoston toimijoita.

Saat tapaamisesta mukaasi rutkasti ideoita ja innostusta omaan kehittämiseen!

Porin verkostotapaamisen ilmoittautumisaika on päättynyt. Peruutukset ja jälki-ilmoittautumiset: kit@evl.fi

 

Verkostotapaamiset ovat erinomaisia paikkoja jakaa kehittämisideoita ja saada niitä mukaan. Tapaamisissa verkostoidut luontevasti ja osallistut ajankohtaiseen työelämäkeskusteluun.

Verkostotapaamiset on suunnattu erityisesti kirkkoherroille, talousjohdolle, esimiehille ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille sekä työsuojeluvaltuutetuille ja luottamusmiehille. Tulkaa mukaan esimerkiksi koko yhteistyötoimikunnan voimin!

Oulu 8.10.2019

Ilmoittautumislinkki ja ohjelma julkaistaan viimeistään kaksi kuukautta ennen tilaisuutta.

Helsinki 10.10.2019

Ilmoittautumislinkki ja ohjelma julkaistaan viimeistään kaksi kuukautta ennen tilaisuutta.

Päivitetty