Kirkon työelämä 2020

Kirkon työelämä 2020 -ohjelmassa innostetaan ja kannustetaan kehittämään ja jakamaan kehittämisen ideoita ja käytäntöjä!

Poiminnot

Lisää poimintoja
Takaisin

Helsinki: Kirteko-verkostotapaaminen

Helsinki: Kirteko-verkostotapaaminen

10.10.2019 klo 9.00 - 16.00
Syksyn 2019 Kirteko-verkostotapaamiset järjestetään valmennuspäivinä, joissa syvennetään rakentavan vuorovaikutuksen ja luottamuksen rakentamisen taitoja. Tervetuloa mukaan asiasta kiinnostuneet työntekijät ja esimiehet, yhdessä tai erikseen!

Vaikuttava ja arvostava kommunikaatio on kukoistavan organisaatiokulttuurin kulmakivi. Tässä valmennuspäivässä syvennämme taitoja rakentavaan vuorovaikutukseen ja luottamuksen rakentamiseen. Valmentajana toimii Filosofian Akatemian valmentaja Eero Lahtinen (FM) ja fasilitoijana Tytti Kokko (KTM, Certified Business Coach).

 

Ilmoittautumiset

Lisätietoja ja ohjelma

Meeting Park Forum Campus
Yrjönkatu 29C, Helsinki
Takaisin

Esimiehen työkalut koko työyhteisön käyttöön -blogi

Kaipaatko tarinaa siitä, miten työpaikalla on oivallettu jotain olennaista työelämän kehittämisestä? Kokkolan seurakuntayhtymän blogi esimiesten työkalupakista tarjoaa tällaisen lukuelämyksen. Ole hyvä!

Suositus epäasiallista kohtelua ja häirintää ehkäisevistä toimenpiteistä

Olisiko työpaikallanne tarvetta ottaa hyvä käytös haltuun? Se onnistuu hyödyntämällä kirkon pääsopijaosapuolten suositusta.