Kirkon työelämä 2020

Kirkon työelämä 2020 -ohjelmassa innostetaan ja kannustetaan kehittämään ja jakamaan kehittämisen ideoita ja käytäntöjä!

Tulevaisuuden työelämätaidot -verkkokoulutus avattu!

Kaikille Suomen ev.lut. kirkon työntekijöille ja viranhaltijoille avoin Tulevaisuuden työelämätaidot -verkkokoulutus on nyt avattu! Pääset tutustumaan koulutuksen sisältöihin ja osallistumaan Sinua kiinnostaviin osioihin kirkon työntekijöille tarkoitetun intranetin, eli Sakastin kautta. Samoilta sivuilta löytyy myös tallenne 30.9. pidetetystä koulutuksen johdantoluennosta. Oppimisen iloa!
Takaisin

Julkisen alan työhyvinvointitutkimus julkistettu

Julkisen alan työhyvinvointitutkimus julkistettu

Tuoretta tietoa kirkon työpaikoilta ja henkilöstöstä Kevan Julkisen alan työhyvinvointi vuonna 2018 tutkimuksesta.
Julkaistu 14.12.2018

Miten kirkon työpaikoilla voidaan? Mitkä tekijät kuormittavat ja mitkä ovat työn voimavaroja?

Lue Kirkon työmarkkinalaitoksen tiedote tutkimuksesta täältä.

Katso 14.12.2018 tutkimusseminaarin tallenne Youtubesta

Kevan tutkimusraportti

Takaisin

Tapahtumat

Lisää tapahtumia

Työturvallisuutta ja hyviä käytäntöjä krematoriotyöhön

Krematorioiden työturvallisuutta edistävä verkosto kokoontui ensimmäistä kertaa jo yli vuosi sitten. Tutustu verkoston työpajoissa vallinneeseen tunnelmaan Kirkon työelämä 2020 -blogista. Verkoston työpajasarja päättyy marraskuussa, jonka jälkeen yhteyttä pidetään omatoimisesti. Yhtenä apuvälineenä tässä on kaikille krematorioissa työskenteleville ja heidän esimiehilleen Teamsiin luotu yhteistyöympäristö. Tällä saralla verkostosta saattaa muodostua edelläkävijä koko Suomen ev.lut.kirkossa.

Suositus epäasiallista kohtelua ja häirintää ehkäisevistä toimenpiteistä

Olisiko työpaikallanne tarvetta ottaa hyvä käytös haltuun? Se onnistuu hyödyntämällä kirkon pääsopijaosapuolten suositusta.