Hyppää sisältöön

Kirkon koulutuskeskuksen yhteystiedot

Kirkon koulutuskeskus sijaitsee pääradan varrella Järvenpäässä, puolen tunnin junamatkan päässä Helsingistä ja Riihimäeltä, parinkymmenen kilometrin päässä lentokentältä.

  • Järvenpääntie 640 S, 04400 Järvenpää
  • Toimisto p. 040 142 5176
  • koulutuskeskus@evl.fi

Saapuminen Koulutuskeskukseen

Lähijunalla

Koulutuskeskukseen pääsee R-junalla sekä Helsingin että Riihimäen suunnalta. Matka-aika molemmista suunnista on noin 30 minuuttia. Junat pysähtyvät Järvenpään aseman lisäksi Ainolan seisakkeella, josta on noin kilometrin kävelymatka Koulutuskeskukseen. Järvenpään rautatieasemalta pääsee noin kerran tunnissa bussilla Kirkon koulutuskeskuksen eteen (bussipysäkki Ainola). Esim. aamuisin lähtöjä klo 8.42, 9.12 ja 9.44 ja iltapäivisin mm. n. klo 14.40 ja 15.07. Katso lähijunien aikataulut vr.fi ja bussien aikataulut matkahuolto.fi.

Omalla autolla

Kampusalueella on kohtuullisesti pysäköintipaikkoja. Asiakaspysäköinti on sallittu merkityillä alueilla P1, P2 ja P3, jotka sijaitsevat Järvenpääntien läheisyydessä.

 

Ota yhteyttä

Kurssisihteeri
Kirkon tutkimus ja koulutus
JÄRVENPÄÄNTIE 640 S
04400 Järvenpää

Kurssisihteeri Ulla Pyykkö vastaa Kirkontutkimuksen ja koulutuksen koulutusten käytännön järjestelyistä muun muassa ilmoittautumisten, majoitusvarausten ja puhelinpalvelun osalta. Lisäksi hän hoitaa myyntilaskutusta ja Henkilöstökoulutuskalenterin päivittämistä.

Toimistosihteeri
Toimistopalvelut
Toimistopalvelut
ETELÄRANTA 8
00130 Helsinki

Kirkon tutkimus ja koulutus

Terhi Mäkeläinen toimii Kirkon tutkimuksen ja koulutuksen yksikössä koulutuspäällikön sihteerinä toimipaikkanaan Kirkon koulutuskeskus Järvenpäässä. Hän hoitaa Koulutuksen talouteen ja hallintoon liittyviä tehtäviä sekä toimii Koulutuskeskuksen rakennuksen kiinteistönhoidon yhteyshenkilönä. Lisäksi hän hoitaa Koulutuskeskuksen kirjastoa.

Päivitetty