Hyppää sisältöön

Kirkon koulutuskeskuksen yhteystiedot

Kirkon koulutuskeskus sijaitsee pääradan varrella Järvenpäässä, puolen tunnin junamatkan päässä Helsingistä ja Riihimäeltä, parinkymmenen kilometrin päässä lentokentältä.

  • Järvenpääntie 640 S, 04400 Järvenpää
  • Toimisto p. 040 142 5176
  • koulutuskeskus@evl.fi

Saapuminen Koulutuskeskukseen

Lähijunalla

Koulutuskeskukseen pääsee R-junalla sekä Helsingin että Riihimäen suunnalta. Matka-aika molemmista suunnista on noin 30 minuuttia. Junat pysähtyvät Järvenpään aseman lisäksi Ainolan seisakkeella, josta on noin kilometrin kävelymatka Koulutuskeskukseen.

Omalla autolla

Kampusalueella on kohtuullisesti pysäköintipaikkoja. Asiakaspysäköinti on sallittu merkityillä alueilla P1, P2 ja P3, jotka sijaitsevat Järvenpääntien läheisyydessä.

 

Ota yhteyttä

Kurssisihteeri
Toiminnallinen osasto
Kirkon koulutuskeskus
JÄRVENPÄÄNTIE 640 S
04400 Järvenpää

Kurssisihteeri Ulla Pyykkö vastaa Kirkon koulutuskeskuksen koulutusten käytännön järjestelyistä muun muassa ilmoittautumisten, majoitusvarausten ja puhelinpalvelun osalta. Lisäksi hän hoitaa myyntilaskutusta ja Henkilöstökoulutuskalenterin päivittämistä.

Toimistosihteeri
Toiminnallinen osasto
Kirkon koulutuskeskus
JÄRVENPÄÄNTIE 640 S
04400 Järvenpää

Terhi Mäkeläinen toimii Kirkon koulutuskeskuksen johtajan sihteerinä. Hän hoitaa Kirkon koulutuskeskuksen talouteen ja hallintoon liittyviä tehtäviä sekä toimii Koulutuskeskuksen kiinteistönhoidon yhteyshenkilönä. Lisäksi hän hoitaa Koulutuskeskuksen kirjastoa.

Päivitetty