Jakamisesta palkitaan!

Kaikki julkaistujen itujen jakajat osallistuvat KirTEKO2019-yllätyspalkintojen arvontaan määräajoin (pääsiäisenä, juhannuksena ja lokakuun Kirteko-verkostotapaamisten yhteydessä).

Lisäksi joulukuussa palkitsemme 2020 eurolla Facebook-äänestyksessä parhaimmaksi valikoituneen idun. Liity mukaan Kirtekon Facebook-ryhmään ja pääset vaikuttamaan rahapalkinnon voittajan valintaan! Myös vinkin antajat huomioidaan tuolloin.

Onnea voittajille!

Kirteko-verkostotapamisessa 10.10.2019 arvottiin kolmas yllätyspalkinto. Palkintona oli tällä kertaa kirkasvalolamppu ja sen voitti Kokkolan seurakuntayhtymä "Innostavan erilainen koulutuspäivä" -idulla.

Juhannukselle ajoitetun yllätyspalkinnon voitti Kuopion ev.lut.seurakuntayhtymän perheasiain neuvottelukeskus "Lean asiakasjonon purussa" -idullaan. Palkintona oli tällä kertaa uunituore Laki, evankeliumi ja KirVESTES - Johtajana kirkossa -kirja.

Pääsiäisen KirTEKO2019-yllätyspalkinto on nyt arvottu. Palkinnoksi valikoitui Topaasia Työyhteisö -peli ja sen voitti Kangasalan seurakunta Perehdytysprosessin strukturointi -idullaan.

Päivitetty