Hyppää sisältöön

Henkilöstökoulutus

Kirkko huolehtii seurakunnan työntekijöiden kehittymisestä kirkon työn ammattilaisiksi ja erityisasiantuntijoiksi tarjoamalla henkilöstökoulutusta.

Henkilöstökoulutus tukee ammatillista kehittymistä

Suomen evankelis-luterilainen kirkko huolehtii seurakunnan työntekijöiden kehittymisestä kirkon työn ammattilaisiksi ja erityisasiantuntijoiksi tarjoamalla henkilöstökoulutusta. Kirkon koulutuskeskukselle (KK) on annettu henkilöstökoulutuksen koordinaatiotehtävä ja se julkaisee Kirkon henkilöstökoulutuskalenterin.

Henkilöstökoulutusta on tarjolla eri tehtäviin ja työuran eri vaiheisiin. Koulutuksissa huomioidaan seurakuntien elämä ja toiminta sekä työelämästä nousevat ja ennakoidut osaamisen tarpeet. Monet koulutukset ovat moniammatillisia.

Henkilöstökoulutuskalenterin (koulutuskalenteri.evl.fi) lisäksi KK julkaisee tilauskoulutustarjonnan ja tiedot verkostotapaamisista (ent. neuvottelupäivät).

Koulutusta järjestävät Kirkon koulutuskeskus ja muut Kirkkohallituksen yksiköt, hiippakunnat sekä kouluttavat laitokset ja järjestöt.

Sivun lyhytosoite: evl.fi/henkilostokoulutus

Tapahtumat

null Tiedote Kirkon koulutuskeskuksen koulutuksista poikkeustilanteessa 30.3.2020

Tiedote Kirkon koulutuskeskuksen koulutuksista poikkeustilanteessa 30.3.2020

Julkaistu 31.3.2020

Koronaviruspandemian vuoksi Kirkon koulutuskeskuksen kevätkauden lähiopetusjaksot siirretään toteutettavaksi verkossa. Koulutuksia ei siis peruta, vaan ne toteutetaan verkko- ja itseopiskeluna. 

Jos koulutuksen toteuttaminen verkossa ei ole mahdollista, lähijakso siirretään myöhempään ajankohtaan.   

Tarkempia tietoja etätoteutuksista tai koulutuksen siirtämisestä antavat asianomaisen koulutuksen vastuukouluttajat. He tulevat olemaan yhteydessä osanottajiin.

Tämä päätös koskee koulutuksia, joiden lähijaksot on suunniteltu toteutettavaksi ennen 19.6.2020.  

Kirkon koulutuskeskus 30.3.2020


Kari Kopperi

Kirkon koulutuskeskuksen johtaja
koulutuskeskus@evl.fi

Takaisin